Skip to main content
  • 30.12.2015.

Novogodišnji after nad afterima u Zagrebu

U zagrebačkoj novogodišnjoj noći koja pršti od raznih elektroničkih evenata, G2 tim se odlučio posvetiti onome što ga je proslavilo u zadnje dvije godine djelovanja, maratonskom afteru.

Piše: 


Drugim riječima zabava počinje u Aquariusu na Novogodišnji dan u 6 ujutro te će u slavljeničkom duhu trajati sve do sitnih posljepodnevnih sati (15h). Udruga G2 će tako obilježit odlazak Stare godine u kojoj je njenim djelovanjem konsolidirana zagrebačka underground scena, koliko kroz razvoj evenata koji djeluju pod njenom kapom, toliko i putem kućnog programa bez rezidenta Wild Card na kojemu su u godini iza nas zasvirali artisti sa svih kutaka scene.

Devet sati partijanja za one najizdržljivije te spas za sve partijanere i one koji se tako osjećaju od mrskog odlaska kući nakon najluđe noći u godini odvijat će se uz svirku šestorice G2 DJ-a na legendarnom plesnom podiju kluba Aquarius. Uz mladog asa iz G2 rukava Damjana, te aduta za aftere Matyju za deckove će stati headliner Ecstatic Sounda Luka Jakopec poznatiji kao Pillsman, šampion Techno Marathona Damir Borovčak Sthekerson, meštar Sinergyja Fabian Jakopetz, te siva eminencija trancea Rene Filipović.

Rezidenti udruge G2 će tako napokon okupljeni na istom eventu raspaliti elektronički vatromet za početak Nove godine. Vrata su otvorena svim ljudima dobre volje koji nemaju predrasuda prema najluđoj zabavi nakon najluđe noći u godini.

Podcast Fabian Jakopetz

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2