Skip to main content
  • 21.12.2018.

Novogodišnji Old School Reunion u Aquariusu – 6 legendi na istom mjestu

Zato što ste vi to tražili! Zato što nam se hoće! Zato što možemo i želimo! Zato što postoje ere koje zauvijek zaslužuju poštovanje!

Piše: 


Možda jest doza nostalgije, ali sjeda ugodno, toplo i lako kao dobra stara rukavica – taman po mjeri, formirana baš prema tebi, prema svakoj žili, izbočini i rasponu pokreta mišića, tetiva i zglobova.

Pa iz njedara Croatian RAVE Nationa, uz podršku Origigi Promocije, TopDJ Room-a i Partyjaneri zajednice noć u kojoj stojiš na kuli međuzemlje između jučer i sutra, na ivici prijeloma godine, na hrptu svih svježim entuzijazmom natopljenih odluka, Aquarius postaje vremeplov i vraća te na najbolje od techna, techa, trancea i house klasika '90-ih i ranih godina novog tisućljeća. Pa kada potencijal novog odaje počast starome imaš NYE RAVE 2019 – "Old School Reunion".

Fotografija: The Best u svojim zlatnim rejverskim danima
"Potrudit ćemo se da vas barem djelić ove atmosfere dočeka na NYE RAVE 2019 x "Old School Reunion" [Aquarius]", tvrdi organizator

Tutneš li "Old  School" ispred nečega automatski sakupljaš sve emocionalne bodove prošlosti, no ovaj reunion zaista daje pokriće nazivu s odabranim krdom ne jednoga, ne dva, čak ne ni tri, već 6 ozbiljnih starosjedioca domaće rave scene. Da se vratiš u doba kada je sve počelo – kada su interneti bili samo teret s kojom si morao ostavljati film da se skida satima i molio bilo koje božanstvo na koje si pretplaćen da nitko ne treba telefon u međuvremenu, doba kada je svaki party bio krcat do kritične mase jednostavnim dogovorom "Ideš?"; "Idem.", kada je glazba bila važnija od toga da si viđen – ovdje na ishodu, kada otpuhneš prašinu sa starih vinila i kriminala modnih odabira – našao bi imena naše šestorke debelo upisana u ulice, bubnjiće, noći, jutra, srca i zidove klubova.

Iznova zajedno nakon zmije vremena Frajman, Toxic, Frx, Maminho, Kiki i Ludvig, vraćaju se na floor Aquariusa od 22 do 6 ujutro i sasvim je logično da se ovaj rave posvete odvija u jednome od najpopularnijih slivova elektroničkih bjegova 90-ihAquariusu. Svaka društvena praksa, svaki pokret, namjerno ili slučajno rođen i odrastao, ima svoje više ili manje namjerne centralne osi, pa te tako u naj noći Nove čeka glazba koju si redovno slušao na Loopsu, Stereo Studiu, Astralisu, Kraljevstvu, Perfectionu, Body & Soulu, u Kashini, OTV-u, na FSa2001, i sa svih ostalih partyja, klubova i programa upisanih u povijesni registar stvaranja domaće elektroničke scene.

Svi imamo mjesta s kojih smo došli, punktove uz put koji su vodili do osobe koja smo danas kao konglomerat svih sjećanja, priča i odnosa stvorenih kroz proces, a podij je jednako vrijedna platforma kao i bilo koja druga, s većinskim vlasništvom ekspresivnog potencijala i slobode da budeš. Svi su pozvani i svi su dobrodošli, a noćni raspored te vodi kroz tobogan od Frajmana za legende početaka pa sve do Ludviga koji zatvara podij u zoru. Detaljni lineup kaže:

Line Up :

22.00 – 00.00 FRAJMAN (Sabotage, Loops, Stereo Studio)

00.00 – 01.00 TOXIC (Body & Soul)

01.00 – 02.00 FRX (Body & Soul)

02.00 – 03.00 MAMINHO (Kraljevstvo, Mungos Kashina)

03.00 – 04.30 KIKI (Sabotage, Loops, Stereo Studio)

04.30 – 06.00 LUDVIG (Astralis)

Broj ulaznica je dakako limitiran jer trebaš mjesta da plešeš kao da nema sutra dok se prisjećaš jučer, pa ih po cijeni od 100 kn u pretprodaji loviš u sustavu EVENTIM (TISAK i TISAKMedia centri)

A sada prolistaj adresar, izvadi neke stare memorabilije i flyere, prokopaj po pločama ili mix CD-ima, nazovi staru ekipu za jednu reprizu i regresivnu hipnoterapiju plesne ugode. Pa kako iste daske i isti tonovi, ista lica i ljubavi izgledaju desetljećima kasnije?

Reći ćeš nam 1.1.2019. (no dobro, svi znamo da je to laž, oporavak slijedi tek 2.1.).

Enjoy i dobro nam došli u Aquarius na sve ono Old School!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk