Skip to main content
  • 6.11.2017.

Novoj zadarskoj plovidbi Less Is More stiže splitsko pojačanje Madezh

QBar već se prometnuo od jedno od najdražih poprišta okupljanja zaljubljenika u elektroničke zvukove, koji je ujedno i dom programa Less Is More koji u svojoj novoj avanturi ugošćuje Madezha.

Piše: 

Petak 11. studenog rezerviran je za još jednu priču naziva Less Is More koji u svoji zadarki dom, QBar, ugošćuje veliko ime sa splitskih ulica nebi li zajedničkim snagama podigli klub na noge. Priča u početku uvijek je ista, mlade zadarske snage u potrazi su za odabranim imenima koje krasi jednaki entuzijazama i koji zrače pozitivnom energijom da se napravi odličan party.

Zadnjih godina predstavlja se kao Madezh, dok je u prvim godinama svojeg života na underground sceni radio kao DJ Basic prije nego li je od 2006. bio kao Underground Control bio rezident u klubovima poput Jungla, 2Dogz i Murall. Godine 2013. Mateo Jeličić na sceni djeluje kao Madezh, ime koje u kombinaciji sa Mariano Mateljanom čini oslonac Cruise crewa čiji zadatak je dignuti splitsku scenu na noge. Otvorenog uma, Madezh jednako voli puniti torbe gramofonskim pločama kao i zatrpavati foldere na usb sticku mp3cama.

Nemojte ga pitati kojim žanrom bi se definirao, jer sve što zvući dobro i u sebi nosi potrebnu emociju, naći se svoje mjesto u njegovim setovima. Skromne duši, sve što traži su dva gramoforna i dva CD plejera i nešto ljudi ispred sebe koje će rasplesati do mile volje. A za ovu posebnu priliku Madezh će odraditi set od 3 sata što mu daje dovoljno vremena da se oslobi u glazbenom smislu i svakom pojedincu priušti odlično putovanje i probijanje žanrovskih barijera.

No, da bi publika uopće bila spremna za plovidbu sa kapetanom Madezhom, potrebno ju je i zagrijati, a za to će se pobrinuti Tino i Zeko koji će nastojati da se svi dobro razmašu. Osnivač projekta Less Is More, Butters, preuzima floor na samom kraju i iz vas cijedi sve preostale atome snage, jer kada istrošite i zadnju kap energije preostaje vam taj osjećaj zadovoljstva kojemu je je ovaj program i cilj. Manje je više!

Sve što trebate je da oko ponoći budete na svom mjestu kod QBara gdje nakon što platite pristojnih 40kn, dobivate dopuštenje naći se na flooru gdje vas zvukovi nose. Dođi, vidi, slušaj i PLEŠI!

[FB event]

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2