Skip to main content
  • 12.03.2018.

Novu epizodu Ground Zero programa obogatiti će Petra i Krpa

Sredina nam mjeseca ožujka otvara vrata za sljedeće plesno poglavlje Groud Zero programa koje se ovom prilikom predstavlja kao One Step Beyond.

Piše: 

Plesni podij smatra se socijalnim projektom koji privlači ljude istih ili sličnih životnih stilova, ili bar ponekim elementima. Ne radi se samo o geografskom prostoru koje nam otkriva gdje se nalazimo. To je lokacija gdje je naglasak na odmaku od svakodnevnih poslova i obaveza, odvajanjem od rutine čime kao cjelokupni rezultat dobijemo slobodu. No, postignuće istoga dogodit će se uz prisustvo medija kojega poznamo kao zvuk. Tako u ovoj priči pričamo o tvrđim, hladnim, dubokim, ponekad kiselkastim, ponekad brzim, te povrh svega plesnim zvukovima koji se vežu uz techno glazbu.

Kako pričamo o glazbi kao reproduktivnoj umjetnosti, otkrivamo kako njen puni efekt osjećamo u trenutku kada kruži oko nas, kada se ona nama kao publici interpretira na licu mjesta. Sada nismo pod utjecajem nikakvih obaveza ili pak rokova, tako da nam vrijeme postaje irelevantno.

"Uspostava konekcije stvaranja alternativnog društva primitivizmu, egoizmu, komforizmu, povodstvu i pozerstvu, bezpogovorno zagovaranje slobode!"

Ovom vas prilikom Groun Zero okuplja ovotjednog petka 16. ožujka, a smjestit ćete se unutar dobro vam poznatog požeškog Platinuma.

Uz već znane domaćine Fixsella i Karla Matijevića stoje gosti te prije svega prijatelji Petra i Krpa. Petra stiže iz Virovitice, gdje je član lokalnog kolektiva "Stereotip". To je ujedno i ime njezine glazbene emisije na lokalnome radiju, dok također organizira klupske večeri naziva "PodRoomavanje" u klubu PodRoom. Krpa je pak posjetio Ground Zero, no bilo je to prije više od od godinu dana. Psihodeličar osječkog "Regeneracija" programa osvježit će vam pamćenje tko je i što predvođen svojim acid tvrđim zvukom kao glazbenim opusom.


Jedino što još trebate znate prije odlaska na ovaj ples je kako upad plaćate 30 kunića i sve starta na otkucaj 23 sata.

[FBevent]

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk