Baner

Oaza u Benkovcu za ljude vedroga duha

Četvrtak, 07 Rujan 2017

Dobili ste poziv na plesno druženje na otvorenome. Adresa vam je 23420, dođite sa društvom i budite veseli i nasmijani.

Mjesto Benkovac u subotu 16.9. poziva sve mlade i stare na porciju dobrih vibracija jer održava se ''Flow With Vibe''. Red priče, red zezancije i kada padne noć, muzika će doć. Za ovo druženje potrebna vam je dobra volja, ponešto hrane i šator, prava idila. Na livadi daleko od grada, kao tema događaja slavi se život, radost i veselje.

To su ona slatka, intimna druženja koju čine male stvari, tek toliko da imate osnovne stvari, a da vam bude užitak. Uz roštilj će te se zabavljati tokom dana, dok u večernjim satima na red stupa muzika i traži vas da se opustite u ritmu muzike za ples. Vaši domaćini biti će INIS iz BIH koji već godinama skuplja iskustva svirajući uz bok velikana elektronske glazbe poput Faithless, Sven Vath, Carl Cox, koji bilježi i odlične produkcijske uspjehe gdje mu podrška stiže od Roger Sancheza, Richie Hawtins, Luciana.

Zaduženi za plesne ritmove na popisu su Jolly Joke, veliki ljubitelj elektronskih zvukova još od malih nogu, Zoran Cubrić poznatiji kao Chuby, koji ima nadimak techno ''freak'' tako da od njega možete očekivati veliku količinu energije kojom će obasjati vaša stopala koja će vas držati ugrijanima.

Znate kada nešto volite i želite i onda napravite stvar koju mnogi ne mogu zamisliti? Takav vam je Butters koji od svoje prve plaće kupuje mixere i playere i ulazi u svijet Djinga. Toni Kostijal, Chip Mandić i PMC PMC . Pridružite im se u ovoj frekvencijskoj pustolovini kroz koju vas vode: Lovre Milin, Marino bulatović, who.im, Mario, Nino Barbin, Pelczman

Spoji ugodno s korisnim, podruži se sa divnim ljudima s kojima ćeš kasnije uploviti u oazu zvukova do ranih jutranjih sati i biti dio sinergije.

Za bilo kakva pitanja ili informacije, posjetite event na Facebooku.

Oaza u Benkovcu za ljude vedroga duha