Ogroman interes za nedjeljnji Stereotip u Tucmanu

Petak, 24 Travanj 2015

Zagrebačka sportska dvorana Tucman, poznata i voljena i zbog svoje slavne, plesne prošlosti, u nedjelju 26. travnja ugostit će drugi Stereotip – glazbeno-plesnu manifestaciju u organizaciji zagrebačkih i berlinskih DJ-eva Felvera i Dixona.


Uz izvanrednu scenografiju dvorane Tucman i iznimnu priliku da drugi put u nepunih šest mjeseci slušamo najboljeg DJ-a po izboru Resident Advisora, Dixona, Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup domaćeg producenta Zarkoffa. Kao iznimno plodan umjetnik, Zarkoff djeluje i nastupa samostalno, ali i u kolektivima poput Florence Foster Fan Club (s Le Chocolat Noirom) i Sumerian Fleet (s Mr. Pauliem i Aldenom Tyrellom). Poznat po mračnim, no toplim melodijama i izvanrednom vokalu, Zarkoff će se Stereotipovoj publici predstaviti u jedinstvenom, pretežito vokalnom izdanju u pratnji plesnih acid-house melodija.Većinu cjelosatnog nastupa pod spektakularnim Tucmanovim svodom činit će potpuno nove pjesme, dosad nigdje izvođene, a manji broj pjesama s nedjeljnog repertoara bit će izdan u lipnju na albumu Sweet Obsolete (label Unknown Pleasures).

Intervju: Zarkoff

Zarkoffov vokal s lakoćom se šeće od šansonijerskih interpretacija u stilu Scotta Walkera pa sve do temperamentnijeg pjevanja po uzoru na divlju, White Wedding fazu Billyja Idola. Jet Boy – prvoobjavljena pjesma s albuma, odličan je uvod u ovaj ekskluzivni nastup, a poslušati je možete na Zarkoffovom Soundcloudu. Njegov nedjeljni nastup na Stereotipu bit će ugodno iznenađenje za dugogodišnje obožavatelje i prilika ostalim posjetiteljima da se upoznaju s ovim iznimnim i talentiranim umjetnikom.Pored Felvera, Dixona i Zarkoffa, u Tucmanu će nastupiti domaći DJ-i i producenti Ilija Rudman i Jogarde te gost iz Beograda – Kristijan Molnar. Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim lokacijama Entria u Zagrebu po pretprodajnoj cijeni od 125.00 kuna. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moći kupiti po cijeni od 150.00 kuna.

Pretprodaja na Entrio.hr

Popis svih pretprodajnih lokacija Entria u Zagrebu
Aquarius CD shop - Branimir centar / Kneza Branimira 29, Zagreb
Aquarius CD shop – Maksimirska / Maksimirska 16, Zagreb
Aquarius CD shop – Varšavska / Varšavska 13, Zagreb
Churchill - Arena centar / Lanište 32, Zagreb
Churchill - Avenue Mall / Av. Dubrovnik 16, Zagreb
Churchill - City Center West / Jankomir 33, Zagreb
Daily News - Importanne Glavni kol. / Trg Ante Starčevića 1, Zagreb
Dirty Old Shop – Zagreb / Tratinska 18, Zagreb
Mini me – Preradovićeva 1 / Trg Petra Preradovića 1, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka / Ilica 76, Zagreb
Punkt – Branimir centar / Kneza Branimira 29, Zagreb
Rockmark Zagreb / Berislavićeva 13, Zagreb
Tvornica Kulture / Šubićeva 2, Zagreb

Ogroman interes za nedjeljnji Stereotip u Tucmanu