Skip to main content
  • alt

One4One: Robinja i ispiranje mozga

One4One klub iznova uzima megafon i poziva ekipu na još jedan vikend karnalnih egzibicija i auditornih zadovoljstava.

 
Kao i obično, podij je već spreman za petak i subotu, šank opremljen i energija se gomila kako bi imala svoj supernova trenutak na flooru kluba u Savskoj.
 
U petak oko 23 navrati i strgni sve okove stresa koje si nakupio tjekom tjedna uz MIss Slave, mladu damu koja je skoknula iz susjedne BIH kako bi uvela abolicionizam letargije, umora i briga. Ova ženska večer dobiva podršku u liku, djelu i mikseti gospodične sa rezindenturom, DJane AnnaR. U 6 ujutro pičiš doma da se odmoriš za subotnju reprizu.

alt

 
U subotu epicentar eksplozije je na flooru uz najsočniji tech-house nakon čega ćeš u nedjeljno jutro žmirkati na sunce nov i čist kao friško iz vešmašine. Čeka te HOLM – Brainwash w / Deejay Iggy & Matko i potpuni restart. Holm Brainwash daje i garanciju u obliku trijade osmijeha, trenutnog ostavljanja briga po strani i slobode, uz napomene kako je peglanje obavezno, ne cijediti i predpranje nikako nije na odmet.

alt

 
Eto, pa ti navrati… Kao i obično dress code je P.L.U.R. prevedeno na normalni rječnik, obuci što želiš, nas nije briga dok god ti je udobno. Pića su hladna i podij je vruć uz obećanje usijanja! Party on!
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop