Skip to main content
  • 28.01.2014.

Osvojite ulaznicu za Octave One u Zagrebu

Octave One čine braća Burden, sinovi Detroita, čija su jezgra Lenny i Lawrence Burden uz podršku ostale braće Lynella, Lornea i Lancea. Stupanjem na elektronsku scenu 1990. godine s izdanjem „I Believe, predstavljenim na monumentalnoj “10 records” kompilaciji „Techno 2: The next generation“ uz Carl Craiga, Marc Kinchena i Jay Denhama, zasluženo su uspjeli postati mjerilo kvalitete house i techno svijeta.

Piše: 


2000. godine izdaju najpoznatiju house traku “Blackwater”, koja postaje svjetski hit, te se pojavljuje na vise od 30 kompilacijskih albuma širom svijeta. Izdanje postaje neizostavan dio setova poput Little Louie Vege, Danny Tenaglia, Jeff Millsa, Richie Hawtina, Kevin Saundersona, Derrick Maya, Jonatan Petersa, Laurent Garnier te mnogih drugih artista.
{youtube}Bmg_DtZ0Scw{/youtube}

Krajem 2006. izlazi kompletan DVD/CD projekt Octave One-a i njemačkog Tresor Recordsa, te 2009. godine izlazi studijski album “Summers on Jupiter”, objavljen u suradnji s P-Vine iz Japana.

31. siječnja (petak) lansira se prvi u nizu serijala partija u svrhu promocije Octave One, na kojima ćete imati priliku kupiti kartu, ali i odigrati nagradnu igru. Do 3 ujutro skupljati će se imena u zapečaćenu kutiju, te će se prilikom smjene izvođača izvući jednog sretnika, dobitnika besplatne ulaznice za Octave One Live 19. travnja u DHC 1 i DHC 2.

Octave One je grupa za koju se sa sigurnošću može reći da svojim vlastitim izdanjima i remixima konstantno osvježava elektronski svijet te postavlja uvijete kvalitete u produkciji, te već godinama izvode jedne od najplesnijih techno/house live nastupa.
{youtube}yGSO6cZ36XU{/youtube}

Na ovom promo partiju sviraju:
Jan Kinčl Zero (Bondage, Radio 808, Cycle, Zagreb/CRO)
Man From The Lab (Zagreb/CRO)
Art Lentz (Machine Whisper, Zagreb/CRO)

Ulaznice:
30kn do ponoći, 40kn poslije

"Machine Whisper" sada funkcionira kao udruga, kao javno tijelo u koje su svi dobrodošli. Ispred ulaza u dvorištu DHC-a vas očekuje novosagrađena kućica namijenjena za upis članova Machine Whisper-a i za izradu članskih iskaznica, te je jedino mjesto za preuzimanje vaših ulaznica za događaje u DHC-u. Izrada iskaznica i učlanjivanje u "Machine Whisper" udrugu su obavezni ako želite ući, te košta 5 kuna.

{jcal_latest eventid=5563}
{jcal_latest eventid=5323}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2