Skip to main content
  • dhc3
  • 11.10.2013.

Otvorenje nove sezone DHC3

Ljubitelji techno zvuka doći će na svoje jer sljedećeg vikenda otvara se nova sezona zagrebačkog DHC3 kluba.

Naslovna foto

dhc3
 
Pod nazivom Moving Force, večer će ponuditi  prvorazredni techno, a evo što poručuju organizatori, Machine Whisper.
 
"Techno glazba ne bi nikada došla do ušiju slušatelja ili uopće pokretala naše noge, razvijala um, hranila dušu, spajala ljude, gradila kulture da nisu postojali ili uopće nastavili graditi put svojom strašću glazbenici koji rade svoj zanat s osjećajem zvanom emocija. Emocija ili "naglašeni tonovi" koji opisuju detaljno umjetnikovu viziju svijeta oko sebe jednostavno ne mogu ostati neupijeni. Njezin napredak ne bi bio moguć bez tehnološkog i emotivnog razvoja. Paralelan razvoj emotivnih umotvorina sa sobom odnosi žrtve kao i u bilo kojoj eri ljudskog razvoja. U dubini ljudske duše kriju se želje za ocrtavanjem inner spectruma i uvijek dolazi ono pravo pitanje koje u svakom trenutku pojedinac treba osjetiti radi vlastitog zadovoljstva: da li je moguće?"
{youtube}Kw9otvH6zvs{/youtube}
 
"Istina postoji. Znamo jer ju osjećamo. Iz grada Detroita koji već desetljećima, po ekonomskom i bankarskom jeziku leži mrtav, na karti Amerike, dolazi glazba koja nas pokreće i koja je udahnula život ostalim glazbenim smjerovima s kojima rado živimo. Mi otvaramo vrata za koja smatramo da su vrijedna otvaranja, pojednostavljajući sebi i drugima stvari koje su uvelike komplicirane radi "svijeta" koji nas prehranjuje. Povezani smo! Ujedinjeni ! Da li je moguće da smo na taj dan slobodni?" 
 
Oslobođenje uz techno odvijat će se u subotu, 19. listopada, najbolje od techna za vas biraju Art Lentz, Fromm, Mimi i Man From The Lab, upad je 40 kuna, a sve ostale informacije potražite ovdje.

{jcal_latest eventid=4496}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2