Confusion

Outlook - Najveći dubstep festival na svijetu / 10.-14. rujna

Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2009
Drugi po redu OUTLOOK festival , vraca se po titulu najveceg i najboljeg dubstep festivala na svijetu. Ovogodisnji OUTLOOK nadmasio je samog sebe fascinantnim line upom.

Osim najpoznatijih i trenutacno najaktualnijih imena svijetske dubstep scene, na festivalskom jelovniku naci ce se i koja poslastica za ljubitelje drum&bass, reggae, dancehall, dub, roots, soul, hip-hop i dancefloor glazbe.

Nakon velikog uspjeha proslogodišnjeg OUTLOOK festivala u Gardenu (Petrcane), ove godine festival se seli na novu i vecu lokaciju, klub Aquarus na Zrcu. Festival ce se odzati u izrazito zahvalnom terminu, terminu kada svi ostali klubovi, na plazi Zrce, padaju u zimski san, a Aquarius nastavlja s radom jos jedan vikend. Tada mi nastupamo i osvajamo kompletnu plazu, na kojoj smo sigurni da buka nece smetati mjestane, te na taj nacin izbjeci probleme s kojima smo se susretali na proslogodisnjem festivalu.

OUTLOOK festival nastao je kolaboracijom mladih koji se kriju iz poznatih engleskih projekata kao sto su: Vagabondz, New Bohemia, Subdub, Hit&Run, Bass Camp, Reggae Roast, Dubnium i Tuesday Club.

_______________________________________
Prodano je vec vise od pola ulaznica za festival ! Pozurite i nabavite si ulaznice na vrijeme po specijalnim cijenama koje vrijedi samo za zemlje bivse Jugoslavije !

- Cijena petodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivse Jugoslavije iznositi ce samo 400 kuna, za razliku od ostalih zemalja koje plaćaju punu cijenu (£75 + Booking Fee).

- Cijena cijelodnevne ulaznice iznositi će 200 kuna (12pm - 6am)

- Cijena poludnevne ulaznice iznositi će 150 kuna (11pm – 6am)


* ove cijene vaze samo za zemlje ex YU (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Makedonija i Crnu Gora)
* kod kupnje ulaznica, priloziti cete putovnicu ! Vise informacija o nacinu kupnje uskoro...


Boat party ulaznice po 15 funti + booking fee. Vise informacija naci cete na ovom linku http://www.leedstickets.com/allevents


Informacije vezane uz smjestaj (kamp, hotel, apartman), naci cete na ovim linkovima: http://www.outlookfestival.com/accommodation.html ili http://www.tz-novalja.hr/eng/smjestaj.php


{snippet 1}
Outlook - Najveći dubstep festival na svijetu / 10.-14. rujna