Skip to main content
  • 12.12.2017.

Ovaj petak u Klubu Vibra u Boji budi mnoštvo emocija u tebi – budi tamo

Bliži nam se kraj godine pa skočimo zajedno na podij zagrebačkog kluba Klub gdje održava se posljednja ovogodišnja Vibra – petak 15.12., koja iskače iz svojeg crno-bijelog đira te u blagdanskom ozračju boja Klub u šareno.

Piše: 

Prepun boja petak nam se bliži, Vibra u Boji napada zagrebački Klub u Hatzovoj 16. Sa Vibrom ste dobro upoznati, event koji se do sada događao u prepoznatljivom crno-bijelom ozračju sa dva lika u glavnim ulogama, koji serviraju svježe, plesne i vesele bitove. Zašto je ovo vibriranje posebno? Jer se iskače iz standardnog odijela i oblači se mnoštvo boja. Blagdansko je vrijeme pa odmah su se bacili na posao da i Vibra u petak bude u takvom ozračju.

U ljudskom oku tople boje se čine bližima, a hladne daljima, iako se nalaze na istoj udaljenosti od oka. Pa ako te zanima zašto "u boji" – odgovor je jednostavan. Boje u nama bude razne osjećaje. Pa kao što slikari kažu – ne slika se bojama, nego osjećajima – te osjećaje u tebi probudit će i ova Vibra. Mnoštvo boja otvorit će i mnoštvo emocija, a tko će ti ih otvoriti? Imamo dva kormilara koja bogatog su vokabulara.

Full Ferry – što reći o Martinu. Sin, brat, prijatelj, disc jockey, producent te otac raznih projekata zadnjih godina. Prije koju godinu imao je odličan hit Disko kao Drop Dopers koji činio je zajedno sa Matrodom. Još je radio i stvarao kao Martin Bench, Criminal Bassline, Blue Dye. Ferry šiba i giba u vibrantnim UK zvukovima koje već je u više navrata podijelio za pultom kluba Noa na Zrću plesačima za vrijeme Hideout festivala. Vrtio je svugdje i svagdje i ovaj kršan momak uvijek je imao asa u rukavu za podić klub na noge. Pronađite ga kako se kreće među trakma odličnog groovea, razornih bass linija, srcedrapajućih vokala, te privlačnih ritmova. Glasno i jasno, trese floor kada god vrti.

Flaneur – možda vam zvuči kao friško ime, ali ovaj DJ čiji alias dolazi od francuske riječi flanuer, brzo se ustabilio na novoj zagrebačkoj house sceni. Već je odradio podosta gaža – od Dobar House u Sirupu i Podmornici do Swanky-a i Most Unsual Gin Gardena. Spoji se sam/a na ovaj njegov mix pa spazi mu dobar đir koji fura u setovima.

Šalje se vibra, a Klub ju apsorbira – Full Ferry grooveom briljira, za pultom to demonstrira – atmosfera mistična, glazba egzotična i aromatična – Flaneur ne kalkulira nego vibru u klub odmah instalira.

skači, pleši, rondaj, drmaj, grli, ljubi, tresi – samo znaj da na flooru nikad nisi sam.

Sljedeća prilika za vibriranje je tek u drugom mjesecu 2018. godine tako da kupite svoju ulaznicu na vrijeme putem Entrio servisa OVDJE.

[FBevent]

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2