Ovotjedna travanjska zbivanja u pulskom Kotaču

Utorak, 17 Travanj 2018

Od kraja prošle godine grad Pula bogatija je za polivalentni prostor/klub - Kotač. Donosimo zanimljive događaje koji se tamo spremaju počevši od ovog vikenda.

Od svoga otvorenja u tom nekomercijalnom klubu Kotač, osnovanog od strane Seasplash kolektiva spremaju se svakojake multimedijske akcije. Pa kako se mi nalazimo u travnja, saznajmo dio menija za ostatak mjeseca.PREZENTACIJA MST PROJEKTA - 18. travnja

Management Support Team (MST projekt) već šestu godinu djeluje u sklopu Dimensions i Outlook festivala. Radi se o posebnoj grupi volontera koja radi isključivo uz voditelje festivalskih odjela, a savršena je prilika za one koji se žele približiti organizaciji događaja, steći nova iskustva i poznanstva te mogućnost budućeg rada na festivalima. Tim povodom prezentaciju o MST projektu održat će event menadžerica Dimensions i Outlook festivala, Laura Armstrong.

[Event]

JAZZAVAC: MANIG + MIROSLAV TOVIRAC - 18. travnja

Novo izdanje Jazzavca predstavlja projekt Manig. Radi se o drum’n’bass projektu koji je aktivan od 2000. godine, a čije se stvaralaštvo temelji na improvizaciji te baš iz tog razloga glazba koju stvaraju ne može se svrstati ni u jedan stil. Poseban gost večeri je Miroslav Tovirac, multiinstrumentalist i basist koji je svojim predanim radom i vježbanje dosegao visoku profesionalnu razinu, a koji danas muzicira uz glazbenike poput Ramba Amadeusa, Vasila Hadžimanova i mnoge druge.

[Event]RADIONICA 3D PRINTANJA - 21. travnja


Klub Kotač predstavlja radionicu 3D printanja, skeniranja i modeliranja u CAD programu. Glavna prednost 3D printanja je njegova brzina i jednostavnost, ali i mogućnost izrade predmeta od kombinacije različitih materijala. Radionica je namijenjena za djecu i odrasle. Broj prijava je ograničen, a uvjet sudjelovanja je posjedovanje vlastitog prijenosnog računala. Zainteresirani se mogu prijaviti porukom u inbox Facebook stranice Kluba Kotač.

[Event


>Kotač pratite i na mrežama<
[FB]

[IG]
[WEB]
 

Ovotjedna travanjska zbivanja u pulskom Kotaču