Skip to main content
  • alt
  • 14.08.2017.

Paolo Barbato u klubu 585 zove na Ferragosto party

Četvrt stoljeća za pultom, zavidni biceps, ljubav spram tinte na koži i beskonačno mnogo housea koji je protekao kroz prste legendarnog internacionalnog punjača podija… Sve je ovo Paolo Barbato.

Piše: 


Talijanska house legenda, miljenik je domaćih podija s velike čizme preko Jadrana i ujedno i onaj kojemu su mnogi naši potpornji scene upadali u dućan ne bi li se satima izgubili u beskonačnim redovima ploča. Sama činjenica da je slijedio house glazbu od njenog rađanja preko adolescencije i do punokrvnog napona snage u kojem se nalazi danas čini ga jednim od najkompletnijih i najinformiranijih house meštara koje možeš upecati na Balkanu, a MTV se kune u njegovu personu kao jednu od najtalentiranijih DJ-a/producenata na Sceni uopće.
{youtube}NQQ1VDuwTn4{/youtube}

Pa eto, zateknu li ljetna lutajuća stopala u potrazi za avanturom 15.08. u klubu 585 na Braču, baci uho.

alt

Društvo mu prave rezidenti kluba i vrsni vladari pulteva Robbie, Prince i Bellboy. Slijedeće što te čeka u bolskom klubu je Circus Harmony Show 17.08., pa britanski dvojac The Shapeshifters 18.08., a provokativni Zoo Project Show je dan poslije 19.08.

Paolo Barbato: Moja poruka plesačima je da plešu bez smartphonea…

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2