Skip to main content
  • 5.12.2018.

Party vodič kroz prosinac u riječkoj Crkvi

Pogledajte što se sve sprema u riječkoj Crkvi tijekom zadnjeg mjeseca u godini.

Piše: 


Najbolji klub na Ambasadoru po izboru publike, u subotu 8.12. priprema večer Balance koju vode Lemon, Mark Ash i Krekman. Headlineri partya su Jock i Marina Karamarko.

Balance je titulu Ambasadora opravdao još 2016. kao kolektiv godine.

Već idućeg vikenda u petak, 14.12. Dragon Fever party gdje za pult Crkve sjeda naš Ambasador hrvatske u inozemstvu – Petar Dundov, kojem će se pridružiti Šošo.

Basshaus je naziv riječke elektroničke večeri koja već dvije godine promovira upravo takvu glazbu, plesni house sa prljavim bass linijama. Sa basshaus večeri cilj je predstaviti domaćoj publici šaroliki spektar bass-house žanra danas, za kojeg možemo reći da objedinjuje UK garage, UK funky, bassline i elemente grimea; jedan zanimljivi dubstep, house i rave čušpajz. Na prvom basshausu ove sezone koji će se održati u subotu 15.12. u klubu Crkva stiže splitski producent Okor. Tu su dakako i domaći residenti basshaus programa: Fryer, Zolium, Bexx i Mecena.

Klackanje – jedan od najstarijih glazbeno-plesnih programa u Rijeci
Iako su glazbeni put započeli davne 1994. godine, kroz dobro nam znani projekt "Unlogic Skill", tek je 2001. godina označena kao početak ideje iza koje stoje ova dva iskusna glazbenika. Cilj njihovog okupljanja je DJ-ing i prezentiranje kvalitetne klupske glazbe, opušteno druženje i ples. Nakon nekoliko početnih godina, program je ponovno oživio prije desetak godina, a od ove godine dečki ideju oživljavaju na isti način kroz koncept "Wir tanzen durch die ganze Nacht!". Program nije striktno vezan za mjesto, a nakon premijere u riječkom Tunelu, zakazali su novo, i to predbožićno druženje kada ćemo noć otplesati u Crkvi 21.12.

Najdugovječniji hrvatski program “Old School” Techno glazbe je Retro Techno. U subotu 22.12. Energetica na Retro Techno dovodi jednog od pionira Hard techno scene u Sloveniji, DJ Numarexa.

KBS Entertainment priprema house poslasticu na Badnjak 24.12. uz KBS Xmas Feed 06. Za pultom su Ivan Mastermix, Bronski, Dino Jukić, San Suono.

DOČEK NOVE GODINE
Peti po redu Timeless
, bezvremenski doček u Rijeci, ovoga puta održat će se na dvije lokacije. Novu godinu Riječani čekaju na najboljoj gradskoj warehouse lokaciji – Exportdrvo na Delti, a nakon 6 sati ujutro, slavlje se nastavlja u hrvatskom hramu elektronike – riječkoj Crkvi. Za tu priliku, glazbu biraju lokalne zvijezde. Poput trećeg Timeless-a, kada su svi zajedno slavili na Koblerovom trgu, ulaz se neće naplaćivati u Exportdrvu, dok će cijena ulaza u Crkvi biti 40 kuna.

Line up:
Alen Sforzina
Lemon
Life4Funk
Boo Dale b2b Fryer

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk