Skip to main content
  • alt
  • 9.06.2015.

Pero Fullhouse na promociji Viva Riva festivala

Jedan od apsolutnih starosjedioca i temelja hrvatske elektronike, Pero Fullhouse, sprema za vas nešto fino u Šibeniku.

 
U subotu, 13. lipnja, klub Azimut u suradnji s Decoded Recordsom dekodira sve tajne nadolazećeg zadarskog Viva Riva festivala u kojem će javni gradski prostor postati golemi klub na otvorenom uz fantastičnu gospodu za putom kao meštrima parade.

alt

 
Aziumt je kut koji mjeriš od odabrane točke opažanja do drugog objekata koji opažaš, a Peri Fullhouseu kao osovini i referentnoj ravnini ove glazbene priče će ovaj kut u baš jako oštri šiljak blizu srca mete pomoći naoštriti Edy C., Scheva i Bake Jr.
 
Pero je hodao kroz zlatno doba elektroničke glazbe u Hrvatskoj pa sve do ovih ponešto težih vremena undergorund elektronike, ali ipak, s dva desetljeća iskustva na ramenima glava je još uvijek uzdignuta visoko i glad za glazbom i eksperimentom jaka.
 
Ovaj vlasnik dvije etikete, AlfaRitam i OmegaRitam, u svoj CV je spremio gostovanja na nekim od najkvalitetnijih svjetskih festivala kao što su Love Parade, Techno Parade, Mayday,  Kozzmozz, Exit i Valkana Beach, ali posebno iskače grandiozni projekt Discoteque Riva kojim je ugostio između ostalih i Coxa, Faithless, Fedde le Granda i Jamesa Zabielu. Pa tko bolji da odere promo party festivala u Azimutu?!

alt

 
Party počinje u 23 sata upadaš za 30 kn, ali genijalna stvar je da ujedno možeš i na samome partyju osvojiti upad na Zadarski festival.
 
Pa evo jedna Perina za kraj čisto da olakša činjjenicu da samo tek na usponu tjedna.
{youtube}JGdc3UKI7ts{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk