Skip to main content

Pero i Teo Harouda na čelu Sile!

Sila je sve, Sila je neuhvatljivi podton i struja koja te vuče tamo gdje trebaš biti, šapće ti u uho i fura te na pravi put.

 
Ove subote po treći puta ta ista Sila te vodi na obalu varaždinskog jezera gdje mirno, pokrivena zagonetkom i ušuškana u misterij, pod upitnikom spava Enygma
 
Klub je postao dom i baza glazbeno-plesnih spektakala koji su nomenklaturu namjerno povezali s imaginarnim svjetovima gospodina Georgea Lucasa i tipa koji ima pun ormar plašteva i pumpica za asmatičare. "Sila se budi" u rezidentskim rukama DJane Sylph, Gogoleska, DJ Baselinea i ALXSML-a stoga slaže za one koji sa svjetla stupaju na mračnu stranu podija najbolji party do sada uz dva velika gosta.

 
Na strani sile svega onoga što je dobro i opako plesno pultom predsjedaju alfa i omega domaće elektronike Pero Fullhouse i Teo Harouda.
 
Pero je prvi kotačić mehanizma koji pokreće sve ostale. Glazbeno je odgojio hrvatsku scenu od njenih početaka i pokoja sijeda u bradi i pokoje desetljeće više nemaju baš nikakvog učinka na entuzijazam i volju. Zametak detroitskog zvuka rascvao se u suvremeni techno zvuk s elementima housea. Rijetko koga ćeš uhvatiti tko je svoju specifičnu mješavinu porazasipao tolikim nacionalnim i internacionalnim floorovima i festivalskim pozornicama kao što su Love Parade, Techno Parade, Mayday, Kozzmozz, Exit, Valkana Beach, Refresh Festival, Moondance ( iako se pravi da nema najdraže dijete, da baš mora birati i reći dok drugi ne čuju, to bi bio Moondance)… Srebrni lisac hrvatske elektronike, glazbena enciklopedija, neosporni majstor all-nightera i najiskusnii vuk domaćeg elektroničkog čopora ujedno je bio i zakonski skrbnik Omegaritam i Alfaritam labela.

 
Teo je pak na prve partyje zavirio u dvorcu podno Sljemena, a zvuci Daft Punka, Prodigyja, Hardfloora i Kraftwerka utisnuli su neizbrisiv trag u glazbeno obrazovanje. Nedugo nakon što je aktivno stupio u crvotočinu domaće elektronike upadaju nastupi na Observationu i Orbital Projectu da bi uslijedile rezidencije u Gjuri II, Bestu i riječkom Fun Academyju i bine festivala kao što su Astralis, Mozaik, Techno Club, Direct Drive, Virginity, Energy Fest… Kako su dvije glave uvijek bolje od jedne s kolegom i prijateljem Zokyjem nastaje genijalni Rave'n'Roll program, a uskoro u ruke preuzima i zagrebačku meku koja jest DEPO klub.
 
A da nam se nebi umorio jašući na zmaju techna event podržava i hrvatska poduzetna ekipa koja je proizvela energetsko piće Akasha u kojem ćeš naći ekstrakte lista koke i sjemenki kanabisa. Pa izvoli, daj si okusnim pupoljcima jednu ekskluzivu i pusti neka klizne niz grlo. Vidimo se oko desetke pa do kad izdržimo!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop