Skip to main content
  • alt
  • 14.11.2013.

Pet godina United Electronic Sounda

Sljedećeg vikenda United Electronic Sound proslavit će pet uspješnih godina, ali i činjenicu da još uvijek vole  što rade i da još mnogo toga tek dolazi.

 
Pet godina je prošlo otkako su Pete Dux i njegova družina prvi put predstavili United Electronic Sound sugerirajući da sa svojim projektom misle ozbiljno te da namjeravaju ostati. Pet godina poslije, United Electronic Sound i dalje živi i razvija se u nešto što  ni sami nisu očekivali. Ugostili su neka od vodećih svjetskih imena kao što su Jeff Mills, Dave Clarke, Chris Liebing, Adam Beyer, Len Faki, Ben Sims, Surgeon, The Advent, Paul Ritch, Gregor Tresher, Carlo Lio te mnoge druge. Također, kroz dosadašnje godine plesali smo zajedno po raznim klubovima, parkiralištima, šatorima, sajamskim dvoranama te napuštenim skladištima.
{youtube}oQNOr8bpnmg{/youtube}
 
Proslavu ove obljetnice odlučili su oblježiti na poseban način te će u narednim mjesecima održati serijal evenata u nešto intimnijem izdanju s pomno odabranim i provjerenim herojima, imenima naše scene.
{youtube}DLVQluR8r1w{/youtube}
 
Prvi u nizu slavljeničkih partija održat će se u klubu Sirup u subotu, 23. studenog, uz Arszenika, Funk Gurua, Petea Duxa, Phillipea, Sergeja Snoozea i Zera. Ulaz je 30 kuna do ponoći, 40 nakon, a kako je broj ulaznica ograničen, toplo preporučuju nešto raniji dolazak kako biste osigurali ulazak u klub.

{jcal_latest eventid=4796}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop