Skip to main content
  • alt

Peta karika za rasplesano Sarajevo

Kulturno plesno srce Sarajeva kuca još jednom u Fis Club Bocku jer lančana reakcija ruši mini jubilarni peti domino.

 
Kako lančane reakcije šire oko sebe krugove kolateralne sjajnosti projekt je nabujao i krenuo karike tek nadolazećih reakcija kovati po Dusseldorfu, Beogradu i Zagrebu.

alt

 
Kako ovaj mali san, nastao iz čiste ljubavi prema besanim noćima i najboljoj glazbi, raste, u medijskoj podršci se pridružuju i Studentski eFM Radio 95,2 Mhz, Pink TV (Sarajevo Online), Alfa TV, Tv Sarajevo, Face Tv, Beatport i Resident Advisor…
 
Subotnje večeri, 21. ožujka, Sarajevo prvu proljetnu noć provodi na vrućem podiju na petom Chain Reactionu s Alenom Milivojevićem, Rub A Dubom, Wordom, Arminom Di Highom i Menyom koji će se svojom glazbenom ekspertizom iza podija spontano manifestirati oko desetke.

alt

 
Alen Milivojević drag je gost standardne postave lančane ekipe. Renomirani majstor pulteva iz Mostara ostavio je svoj trag u elektronici izdanjima za masno velike labele poput Umekova 1605 Music Therapyja, Pornographica Cristiana Varele, Yin Yang, I AM Techno…
 
Rub A Dub “mezimac” je Marca Carole i Richiea Hawtina koji ponosno vrte njegova izdanja a pultove je internacionalno i nacionalno dijelio s velikanima poput Chrisa Liebinga, Chrisa Lawyera, Petra Dundova…
 
Worda je pozavrtio po svim plesnim mekama susjedne nam Bosne i Hercegovine i stajao miksetu uz mixetu s ekipom poput Chrisa Lawyera, Deborah De Luce i Marka Nastića.
 
Armin Di High alias krije dvadesetjednogodišnjaka koji dere već od 15. Organizator je i sudionik Open Air evenata i u suradnji s Drummer Ally publici je prestavio sjajan show koji spaja bubnjeve i elektroniku.
 
I posljednji je papa štrumf Chain Reaction ekipe, Onaj koji je kroz godine rada izbrusio talent na glatkim vinilkama, Menya.

alt

 
Uhvatiš li ulaznice prije dana svečanog kačenja pete karike dat ćeš 10 KM (39 KN) dok ćeš na dan partija izdvojiti 12 (46 KN). Za bilo kakva pitanja, dodatni info ili prijedloge javi se dečkima u inbox na službenoj stranici. Dobro nam došli u dostojan doček balkanskog proljeća! Zavežite čvrsto žnjirance i vidimo se na flooru. 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web