Skip to main content
  • 24.01.2018.

Petak u AKC Medika pokazat će kako prijateljstvo ne poznaje granice

Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao, prihvaća što si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš.

Piše: 

Pisali smo nedavno o SZCH-u kojemu je potrebna novčana pomoć kako bih spasio obiteljsku kuću. Grupa pozitivnih ljudi i prijatelja Filipa Ščekića odlučila mu je pomoći na sebi svojstven način, naravno, u pitanju je party.

Prethodi vama plesačima i plesačicama petak 26. siječnja u kojemu činite dva dobra djela. Prvi i najbitniji je da plaćate upad u visini od 50 kuna, a drugo da ćete se naplesati do mile volje, jer line up je bombastičan. Za ovu priliku morat ćete se uputiti do Pierottijeve 11 na čijoj adresi živi, gradi i spava kultni klub AKC Medika. Novac koji plaćate na ulazu ide u ruke SZCH-a kojemu će novac pomoći za dradžbu obiteljske kuće krajem mjeseca.

Brzo su se u akciju uključila i domaća DJ imena kojih ima čak 14. Posebice drago za vidjeti je činjenicu kako od početka do kraja sve se kreće u znaku back 2 back setova. Jedini koji će solirati na pultu biti će Ikonal jer se radi o live nastupu.

Kada pričamo o SZCH-u, radi se o Rovinjaninu sa zagrebačkom adresom. Filip Šćekić a.k.a. SZCH je producent, DJ i radijski voditelj. Možete ga loviti svakog ponedjeljka na Radiju 808, u emisiji Filip’s Session, gdje isprepliće različite žanrove uz vlastiti twist.

Još možete pomoći tako da kupite album House To Save The House u koji je SZCH uvrstio veliki broj komada vlasite produkcije. Spremio je 13 traka na jedno mjesto koje je svima dobra srca i volje dostupno za svega 5 eurića. Možete preslušati i kupiti albumu preko Bandcampa u linku ispod.

Line up:
23-00 Oberön b2b Lilacube
00-01 Sladoled b2b Nebuloz
01-02 SZCH b2b Igen b2b Strahinja Arbutina
02-03 Zolium b2b Funk Guru
03-04 ikonal live
04-05 Mimi b2b Labud
05-06 Pytzek b2b Dubok

[Event]

>Pratite ga virtualno ispod na linkovima<
-> [FB]
-> [SC]
-> [TW]
-> [LowIncome$quad]

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2