Skip to main content
  • 18.02.2016.

Petar Dundov u Pirovcu

Ove subote 20.02. u starom dijelu Pirovca, MS Club u goste dovodi Petra Dundova.

Piše: 


Sequence No. 2 serijal uz Dundova za pult sjeda Sergeja Snoozea i Zorra.

Petar Dundov radi elektronsku glazbu koja nema granica, pokreće i intrigira. On je bez sumnje jedan on najhrabrijih i najoriginalnijih glazbenika koji inspirira i ostale. Kada znate da su mu obožavatelji Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia bilo bi teško ne složiti se sa navedenim.
{youtube}UN_UtC70WeA{/youtube}

Nakon što je 1988. prvi puta kročio u klub, njegova karijera ambicioznog clubbera ne bilježi ‘neopravdane sate’. Živi u Zagrebu, a ranije je obitavao u Moskvi i Londonu. Kao strastveni kolekcionar vinila za gramofonima se našao 2000. kao rezident klupskog programa Stylish u Aquariusu. Istovremeno zajedno s još nekoliko prijatelja osniva Frequency Crew, poznat po izvrsnim nedjeljnim Sunday Frequency sessionima. Uskoro se ‘rađa’ label Home Made Electronica koji promovira domaću produkciju i talentirane glazbenike iz regije. Više info o eventu ovdje.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk