Skip to main content
  • 5.10.2007.

Pistolero breakbeat tulum u Tvornici 7. listopada

U nedjelju 7.listopada u zagrebačkoj Tvornici održat će se prvi ovojesenski „Pistolero" breakbeat tulum na kojem će uz Pistolero / Trip To Zion ekipu, za dj pult stati i gost iz Londona – Digitalis. Digitalis je breakbeat pseudonim Seb Taylora, poznatog još i po psy-trance projektu Shakta te dub/chill varijanti Kaya Project.

Piše: 

Osim toga objavljuje ili je objavljivao stvari i pod imenima kao što su Somaton, Eight:Ball, Chaos By Design, Hibernation, Soma Coma a neizostavni je član tribal/downtempo/ambient terceta Angel Tears. Svestrani Seb Taylor konstantno objavljuje mjuzu pa njegove skladbe možete čuti i na mnoštvu filmova ili tv-serija. Kao Digitalis, 1998. objavio je kultni album «The Third State» gdje je praktički utemeljio novi glazbeni žanr: breakbeat/psy-trance hibrid nazvan psy-breaks.

Album je izašao na, danas nažalost ugašenom, «Matsuri» labelu, koji je poznat po svom eksperimantiranju sa križanjem raznih žanrova uz neizostavni psihodelični dodir i maksimalnu plesnost. Njegovih hibridnih breaksa može se još naći i na Shaktinom «Out Of Sight» albumu te dvostrukom «Feed The Flame». Intenzivno breakbeat muziciranje nastavio je ove godine sa dvije ploče. Kao Eight:Ball objavio je «Stiletto/One Time» na «Point Red» etiketi, koja je, usput rečeno, nuskool breaks podetiketa psy-trance «Alchemy Records-a». Na jednom od najboljih breaks labela, «Sinister»-u, izašao je «The Ride»…Tulum počinje u 22h, upad je 40kn do ponoći a 50kn kasnije.
Napominjemo da je ponedjeljak 08.listopada neradni dan…

Pistolero
Tvornica
Nedjelja
07.10.2007.
Start: 22h
40kn / 50kn

Digitalis (Matsuri/Sinister/Point Red/UK) aka Seb Taylor, Shakta, Kaya Project, Eight:Ball etc…

+ Pistolero djs: Kirgy / Zmayo & Jan Becele / Trip To Zion
visuals:
Wild Bronco / Pistolero
DISgirlz&oneboy / Trip To Zion

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk