Skip to main content
  • alt
  • 6.11.2014.

Pistolero i sočno gostovanje u Attacku 14.11

Čuj, kažu da su jedanaestice srećonoše i amajlije. Ako se 14. studenog zatekneš u Pierotijevoj 11 sreća je neminovna i urbana legenda nastavlja jahati dalje.

 
Pistoleto partiji u AKC Attacku su već pustili svoje korijenje na Sceni, razgranali krošnje i dali partijanerima da chillaju u sjeni. Narednog petka, ekipa vam je pripremila glazbeni oblizek. U Mediki će zavrtiti bristolčanin, Dj i Producent Nanosphere koji objavljuje u već kultnom Broken Robot Recordsu.

alt

 
Pitate nas što gospodin Nanosphere vrti? Odgovor je pomaknuto prekrasan jer se radi o glazbenom hypno-deep-tech-cosmotronic-breaks smoothieju. Da se za putom ne bi osjećao usamljeno podršku će mu dati rezidenti Pistolera Kirg i Zmayo kao i Wild Bronco za VJ pultom. U Grey Roomu ćete moći poslušati kao to rade Morph, Tvrtko, Aquilux i Winpa dok će se za VJ-ing pobrinuti Hypnodelix, a za dekoracije Area 51.
{youtube}xcP5XpeRb08{/youtube}
 
Čitava noć biti će obojena breakbeat, psy-breaks, tech-funk, techno, dark prog i psy-trance zvucima pa nam navrati u 22.05 (zato jer bi bilo bezveze da je jednostavno). Upecaš li si negdje flyer a curka si upadaš za 25, dok tvoja dlakavija polovica daje 35kn. Bez flajera cifra oboma raste za 10 kn.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2