Skip to main content

Platinumske techno detonacije uz Ground Zero!

Dolaskom 2018. na površinama Slavonije program Ground Zero ulazi u svoju sedmu godinu postojanja, a ovaj vikend sprema se druga ovogodišnja epizoda.

Piše: 

Nakon prve 2018. techno seanse u ponovno otvorenom osječkom klubu Oxygene, Ground Zero se vraća na svoje staro mjesto, dobro poznati Platinum.

Upravo iz mjesta gdje se sada i vraća, promocija techno kulture pod okriljem Ground Zero programa i njegovih junaka radi prve korake. Davne li nam 2007. godine na oranicama, brežuljcima Srca Slavonije po prvi puta svjedočili su tada ljubitelji hladnog, tvrdog, a i dalje plesnog techno zvuka.

Rođeni Slavonac, ljubitelj, plesač, stvaratelj, organizator, DJ i producent Danijel Malinić aka Fixsell otvorio je vrata istočnom dijelu Hrvatske da dobije program koji će na redovnoj bazi pod svoji krov okupiti one koji slušaju i osjećaju podjednako kao i Ground Zero.

Gradivo koje ćeš tako još jednom utvrditi biti će ovoga petka, 9. veljače kada ideali programa, sloboda kao krajnji cilj okupljanja djece noći, individua različite istosti, koji se u začarani vrtlog zajedništva, plesom odupire sistemskom konformizmu.

Program koji nije samo izlazak u grad vikendom, već i kultura i način života stiže sa pojačanjem iz Varaždina, Slavonskog Broda, te domaćina iz Požege.

I ovom prilikom Ground Zero priliku daje DJ-ima u usponu, a prvi takav je Domi koji u Požegi je rođen. Publici se predstavlja sa opusom od deep house-a do tvrđeg techno zvuka. Sljedeći do Platinuma stiže Ertax, iz mlađe generacije DJ-a iz Slavonskog Broda, koji se izborio za svoju poziciju u techno svijetu opravdavši ime svojom produkcijom, DJ-ingom i organizacijom Underground i Techno Doza programa. Put Požege iz Varaždina kreće Limex, koji ponovno stiže jer kako kažu organizatori, zadobio je njihovo povjerenje nakon odličnog nastupa u rujnu prošle godine, također u Platinumu.

Pa sada kada tekst ti je odao koji bitan detalj, ostaje ti još samo da u audio okruženju doživiš sve ovo napisano. Party cipelice pripremi, do Platinuma kreni, sve starta u točnih 23 sata, a traje do jutarnjih 6. Za kartu se ne moraš brinuti, ekipa Ground Zero-a samo želi da zajedno budete na flooru, skraćeno upad je FREE. Unz – unz!

[Event]
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web