Skip to main content
  • disco ball
  • 21.12.2012.

Plesno bojište u ritmu Discopatie

Dva floora, ratna i mirovna zona, techno i chillgresive floor. Discopatia se specijalnim Božićnim izdanjem predstavlja riječkoj publici.

Naslovna foto

disco ball

U klubu Tenk na Badnjak 24. prosinca program Discopatie upriličit će party podijeljen na dvije zone. U onoj ratnoj, „War Zone“ bazi nastupaju Virgin Helena, Ko Mar, Bakka i CareAss na djembama, dok će u mirovnoj chillgressive "Peace Zoni" gdje će se utaborit će se Dalton Trance Teleport s kojim će Nard odraditi cjelonoćni b2b.

Antipatija i simpatija su osjećanja i mišljenja koja čovjek stvori prema nekom drugom čovjeku, predmetu ili pojavi. Telepatija je mogućnost neverbalnog, netjelesnog komuniciranja, tj. sposobnost razmjene osjećaja i misli na daljinu. Psihopatija i neuropatija su psiho-fizičke bolesti, a homeopatija i alopatija su metode lječenja iliti vrste terapija. Discopatia je sve to u jednom.

Discopatia je mišljenje i osjećaj kojeg dijeli mlađa populacija. Discopatia je mogućnost i sposobnost te kritične mase ljudi da introventno i ekstraventno komunicira glazbom i plesom te širi pozitivne vibracije. Discopatia je dobroćudna psiho-fizička bolest koju proživljavaju sve generacije transformirajući se iz djeteta u čovjeka, a jedini joj je lijek upravo ona sama. S Discopatia-om je sve moguće!

Program počinje u 22h i traje do 6 ujutro. Upad je prije ponoći 30kn i 50 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2