Skip to main content
  • 8.09.2016.

Podzemlje, toplina, techno i afterice!

U ulici koja nosi ime tipa koji se lavovski u 10. st borio protiv jednoumlja, bio ninđa glagoljice i posljedično tri puta bio ovjekovječen u kipu pod rukama Ivan Meštrovića, na broju dva stoji jedan klub.

 
U ulicu Grgura Ninskog smjestio se tako Taboo club, ninđa sasvim svoje druge zasebne sfere s počasnim doktoratom u mraku, beatu i svemu onom elektroničkom. Uđeš li s ulice ubrzo ostavljaš svijet vani spuštajući se sve dublje ispod stopala prolaznika ne bi te kaskada prema dolje zatekla na trećoj razini nekoliko desetaka metara bliže centru zemljine jezgre. Tamo mašine urlaju dok god ima krvi u mišićima. 

 
Petak, 9. rujna strojevi su pod paskom standardnih vođa Taboovih noći Fuchkara i Matye. Ako već ne plešeš u grotlu s ekipom od ponoći, dođi nam u podzemlje na aftericu nakon Beck's partyja jer nemamo nikakvu namjeru stati do 10 ujutro.
 
Subota, 10. rujna, pak subotniči onako kako samo subota zna i to od ponoći do nedjeljnog podneva pod zastavama Future Scopea koje u ovu bitku plesa dok vas tetive ne izdaju nose techno barun Dave Clarke i Silicone Soul, dok će službenu aftericu u Taboou preuzeti domaći prsti Shi Pe-a i DJ Matye. 

FB EVENT: Official F.Scope (DaveClarke) After Party

 
Pa se spremi, zažnjiraj se kao da ti život o tome ovisi, protegni se da ne istegneš nešto i onda fino na punih 12 sati ostavi sve što te mori negdje vani u grmlju neka spava. Ne trebaš o tome razmišljati sada. Ovdje smo u misiji slobode, plesa i ljubavi! Ti si naš i mi smo tvoji!

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2