Skip to main content
  • sparty

Poklonite si Valentinovo party iz snova

Bliži se dan zaljubljenih i onih koji bi to htjeli biti. U ubrzanom vremenu u kojem živimo na pameti su nam samo odmor i opuštanje, sve ostalo već je nekako klišej. Zašto ovo Valentinovo ne bi bilo drugačije, pokažimo koliko volimo sebe i druge i nagradimo se.

Piše: 

Naslovna foto

SPArty

Valentinovo SPArty uz beskrajnu dozu opuštanja i uživancije podrazumijeva i prvoklasnu zabavu koja će  u najljepšem wellness centru u Sloveniji (Podčetrtek ), Wellnessu Orhidelia početi nešto ranije, već 11. veljače u 17h i trajati do 3h ujutro. U cijenu od 40 i 45 eura na dan SPArtyja pored plesa, ljubavi i zabave uključeno je kupanje na bazenskom kompleksu Wellnessu Orhidelia, besplatno korištenje sauna i termalne vode. Kad se tako mokri potpuno opustite i prepustite čarima zavodljivog ambijenta, doživljaj možete nadopuniti na After SPArty u klubu Žafran do 6.00 sati ujutro koji se nalazi u neposrednoj blizini. Više informacija možete pronaći ovdje.

{youtube}cW-iXEE64TQ{/youtube}

Intimnosti i ugođaju pridonosi ograničenost ovog druženje na samo365 posjetitelja oko čijeg će se hedonizma u potpunosti pobrinuti akrobati i njihove plesne predstave te vješti barmeni koji će vas snabdijevati ljubavnim napitcima. Za glazbeni ugođaj zaduženi su Dji i izvođači poput mlade nade slovenske elektronske scene, Alex Cvetkova, tandem Danza Macabra, hrvatska veteranka ritmova Virgin Helena i show grupa Ambiental Performances, koja je dušama opijenim od ljubavi obećala mokro iznenađenje.

Kako bi ovo Valentinovo duže pamtili možete  nadogradili dimenziju svoje ljubavi dodatnim vikend aranžmanima i pokazati svoju romantičnu stranu, a ako ste samac ovo je idealan način da se zaljubite s unaprijed izgrađenim imidžom znalca kad je riječ o čistom uživanju. Pazite da ne ostanete bez daha, jer ženska polovica zasigurno hoće.

www.alafetish.com
w
ww.facebook.com/alafetish

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop