Skip to main content
  • 8.05.2019.

Ponovno Incident u vodičkom Opiumu

Splitski program Incident u subotu 18. svibnja seli u Opium u Vodice, gdje kao glavnog gosta dovodi kanadskog elektroničkog mahera D-Unityja.

Piše: 


D-Unity među ostalim izdaje za Carla Coxa, a tu su i ostali labeli: Universal Music, Toolroom, Yoshitoshi, Great Stuff, Stereo Productions… I sam je vlasnik labela Unity Records, na kojem okuplja DJ-e koji stvaraju, kako je sam opisao, techno pod utjecajem etničkih zvukova, ali i tamniji, old school techno s tačem progresivnog zvuka.

Lokalnu podršku Kanađaninu pružit će zanimljiva ekipa – mozak ove operacije i glava organizacije DJ Okac, kojeg nazivaju i okrunjenim kraljem after partyja. Zatim jedno od najprepoznatljivijih imena splitske scene, talentirani DJ Jock koji će preko ljeta harati festivalskim pozornicama pa je ovo odlična prilika da ga se uhvati u intimnijoj atmosferi. Tu je i šibenski techno veteran Edy C, poznat i kao jedan od organizatora tamošnjeg Projecta Vojarna koji poznatim imenima u svim svojim izdanjima uspijeva više privući tisuće plesača.

Legendarni D-unity je već prije tri godine bio gost u Vodicama na partyju koji je imao isti postav poput ovoga nadolazećeg, a o atmosferi se priča i danas, tako da nema sumnje da se prema još jedno nezaboravno iskustvo. Ulaznice će na vratima, koja se otvaraju u 23 sata, biti 50 kuna.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2