Skip to main content
  • 7.07.2017.

Povratak house korijenima uz We Love Brasil na Zrću

Kalypso na Zrću najavljuje otvorenje nedjeljne rezidencije We Love Brasil programa počevši od 9. srpnja.

Piše: 


Uz rezidenciju utorkom na Ibizi ovaj program nastupa po cijelom svijetu, ima mjesečnu rezidenciju u legendarnom klubu Cielo u New Yorku i držao je petogodišnju rezidenciju u Pacha, New York. Njegov osnivač, dj Marcos Carnaval je poznati svjetski glazbenik, koji je svojim hitovima dospio na Top 10 Billboards dance ljestvici.

Uz njega nastupa riječki dj Moffous, koji godinama živi u Španjolskoj, sa bivšim rezidencijama u Bora Bora Ibiza, Es Paradis, te je jedini hrvatski dj koji je miksao kompilaciju na Ibizi (VA: Bora Bora Ibiza 2012).
{youtube}womcuVHDUEQ{/youtube}

We Love Brasil se oslanja na House korjene dokazujući s motom "House is Back" miksajući pritom house uz latino i brazilske zvukove što čini ovu noć jedinstvenom. Uz muzički doživljaj, vizualni je isto na nivou, te će Kalypso uz plesačice dobiti novu dimenziju.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2