Skip to main content
  • 17.12.2015.

Predigre, dodiri i retro za vikend… Zvuči kao plan!

I još jednom energija vikenda se gomila, buja pod kožom kao velika sočna lubenica sve dok ne prsne i ljepljivo se ne prelije po onome što voliš zvati svojim životom i svojim krdom.

 
Zgrabi stoga članove krda i u petak navečer, 18. prosinca, kada su svi kompjuteri ugašeni, tablice i programi spavaju, uredi su zakačunati i nos je napokon provirio ponad knjige iskorači iz svakodnevice i pobjegni daleko na prostrane poljane zvuka. U Savskoj košnici beata za pultom će već biti spreman tvoj meštar večeri Martin Voya na još jednom Tease & Touch programu. Sve dobre stvari u životu zahtijevaju zagrijavanje motora. Dodir amplificiran iščekivanjem postaje potenciran, više nego što jest, jer želja nabuja, a gdje je želja na istoj adresi živi i užitak. 

 
Voya tako stiže s prstima punim novog i svježeg, ali i pokojim starim house klasikom za vas koji volite ponekad ukliznuti u ugodnu nostalgiju kao toplu meku rukavicu. Teasani i touchani ćete naime biti od 22 nadalje u potpunosti free, jer ono što od vas želimo u petak nema veze s novčarkama, ima sa srcem.

 
Subota pak sviće krasna i glasna s jednim retrovizorom. Zabaciš pogled unazad dramatično i posudiš uho novom Retrobeatsu (znamo da je oksimoron) koji nezaustavljivo raste kroz prethodne mjesece. Na posljednjoj ovogodišnjoj posveti kvalitetnim beatovima koji su preživjeli test vremena, vaši duhovi prošlog (pred)Božića koji vas vode u reminiscencije su Retrobeatčani Mark Bruzz, Branos (koji ujedno slavi B-day), a tu je i Sin. Upadaš za 20 HR novaca, i da, svakako te čeka medena za zagrijavanje na šanku. 31. prosinca pak stiže s podizanjem šešira i flertnim sukanjem brka staroj i dočekom Nove Godine, ali o tome više kada kalendar otrese još koji dan.

 
Do tada sretan vam pred Božić i vidimo se na flooru Cadenze!
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk