Skip to main content
  • techme out
  • 9.11.2013.

Premijerno izdanje TechMe Outa

TechMe Out novi je program, u režiji organizacije Feel The Wave, koji će dovesti niz svjetski poznatih DJ-eva iz regije koji pak će vas zaljuljati u ritmu deep, minimal, house, tech house i techno glazbe.

Naslovna foto

techme out
 
Na prvom izdanju TechMe Outa nastupit će Vladimir Aćić, jedan od najpopularnijih DJ-eva u Srbiji i jugoistočnoj Europi. Dokaz  tome je njegova beskonačna lista nastupa i produkcije koju je imao u suradnji s Umekom, Marcom Baileyjem, Oxijom, Technasijom, Green Velvetom, Carlom Coxom, Valentinom Kanzyanijem, Cristianom Varelom i nizom drugih, Njegov set na Exit festivalu 2003. proglašen kao najbolji set festivala. Svirao je u mnogim klubovima i na festivalima: Kazantip (Ukrajina), Refresh (Crna Gora), Zrce beach (Hrvatska), Exit Festival (Srbija). Vladimir Aćić  je objavio više od 100 izdanja na labelima kao što su Music Therapy, Italo Business, Immigrant, Stereo Seven Plus, Analytic Trail i Inoquo Rec. Njegove trake nađu se u miksevima Umeka, Johna Digweeda, Richieja Hawtina i mnogih drugih.
{youtube}phBZ9-QPfDM{/youtube}
 
Aćiću se pridružuje Toni ter Wonder,  mlad i popularan DJ i producent iz Hrvatske koji je dvije godine bio rezident u rovinjskom Monviju. Iza njega je turneja diljem Tunisa, nastup na ljubljanskom festivalu Ritem Mladosti, a ovu godinu pamti po dobrome jer njegov je remiks trake "Fizzy Drink"  vladao Beatportovom ljestvicom. Toni ter Wonder izdavao je na labelima poput Maintain Replay, a ljetos je nastupio i na prvom Ultra Europe festivalu u Splitu.
{youtube}_G5nuEyOSd8{/youtube}
 
Tu je i slovenski  Jackie DJ aka Zero Absence koji je karijeru započeo 1987. u jednom klubu u Dubrovniku. Godine 2003. pokrenuo je organizaciju after partyja na kojima su nastupili Sharam, Stebe Porter, Valentino Kanzyani, Marko Nastić i mnogi drugi. Pod aliasem Zero Absence  2007. izdao je svoju prvu traku "I Found A Star" te je tijekom svoje karijere nastupao skoro po cijelom svijetu. 
{youtube}pmaLL3ZyNBQ{/youtube}  
 
Party se održava u subotu, 30. studenog, u umaškome Garageu, za zagrijavanje će se pobinuti An7onio, a upad je 50 kuna. Za sve ostale informacije, pišite na info.feelthewave@gmail.com.

{jcal_latest eventid=4839}
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2