Skip to main content
  • 22.05.2018.

Prljavi smjerovi za otvaranje percepcija!

Ugodno musav, prljav i taman toliko nečisto naheren, prekrasno kaotičan, u red nemirnih unutarnjih divljaštva uštiman, event Dirty Warehouse sprema se na novo izdanje u subotu, 26. svibnja.

Piše: 


Znaš ono kada si toliko prljav da perverzno počneš uživati u tome, da ono krivo postaje toliko krivo da prelazi puni krug do apsolutne ispravnosti svoj postojanja? Znaš one noći kada je iza tebe dug tjedan i kada samo trebaš kao ciferšlusom oguliti sa sebe sve što nije onaj ti koji si kada si potpuno slobodan na podiju s istomišljenicima? Za ove trenutke živi YOUniverse Division, tvoj divni pokretač iza sjene Dirty Warehouse evenata, tihi partner koji to voli glasno.

Sada kada znaš kada i što vrijeme je i za gdje. Tamo u jednoj županiji blizu povijesne institucije Dubrovnika stoji i jedna luka, maritimni dom imena Ploče, a u njoj i jedna radionica. Ne znamo koliko ti je tehnika jaka strana, koliko si vičan alatkama i stvaranju novog, no ubodne pile zamijenjene su piljenjem stresova u Tehničkoj radionici Ploče.

Ono što radionica izrađuje nadolazeće subote su sjećanja uz škripu debelog undergrounda i čistine zvuka koji te tjera da u mračnom skladištu udahneš dublje no ikada prije. Anex partyja – "Direction 2 Perception" – ujedno stoji i kao zastavica nadolazećeg ljetnog Adriatic Perception Festivala, koji kroz glazbu lomi ograničavajuće toke gledišta, punktume iskrivljenih vjerovanja, ograničenja, ideja… Ono u što Adriatic Perception, od 3. – 5. kolovoza na ušću prekrasne Neretve, vjeruje jest potencijal glazbe da spaja i lijepi, da stvara i ujedinjuje, i da lijepe stvari nikada ne bi održivi razvoj trebale uzeti za taoca. Adriatic Perception skladišti energiju mase kao nadu u bolja rješenja uz pozadinu najboljeg od elektronike. Jesi li ikada čuo da je prerano za zagrijavanje? Nisi.

Nova lokacija, staro skladište i bezvremenski techno spajaju se u prstima i entuzijazmima domaćih biranih i s tobom su od 11 uvečer do post-zore narednoga dana u 7 ujutro Marina Karamarko, Damir Ludvig, Edy C., Jolly Joke i Toni Montana. Pa skočiš na event ovdje, pogledaš mračni musavi flyer, zagrliš sam sebe jer izgleda onako kako želiš da zvuči i pikneš jedan "Going" za novogradnju zvuka  u Pločama – ploču u po ploču. Dobro nam došli na Dirty Warehouse!

Imamo 2×1 ulaznicu za Dirty Warehouse.
U FB komentaru ispod članka napiši barem jednog izvođača koji svira na partyu. Dobitnike objavljujemo u petak do 15h!

Dobitnici Antonio Dominiković i Petra Vukorepa. Javite se na ulaz sa osobnom!
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk