Skip to main content
  • 22.03.2018.

Prodavanjem magle u Kuglani, bliži se finale Kulturaljke 2018.

Kulturaljka u Šibeniku ulazi u svoje finale, a mi danas donosimo zanimljivi party koji tome prethodi, a održati će se ove subote u Kuglani.

Piše: 

Pod Hangarom će tik prije kraja mjeseca, točnije 30. ožuljka nastupiti odlična trojka koja tako kulturno-glazbenoj manifestaciji stavlja lokot na vrata. Do Šibenika ovom prilikom putuje zagrebačkik pop duo Jinx koji će predstaviti publici svoji prošlogodišnji album 'Pogrebi i Pomiriši'. Njima se pridružuje sedmeročlani bend Kries čiji album 'Selo Na Okuke' je nedavno primio Porin nominaciju za "Najbolji album folklorne i etno glazbe". A na kraju tu je osječka hip hop atrakcija Kandžija i Gole Žene, koji s bendom poprima epitet hrvatskih RHCP-a.

No okrenimo se onome zbog čega se danas čitamo ovdje. Ove subote 24. ožujka slijedi događanje Rakova Obratnica. Nema li bolje prilike od zagrijavanja uz odličnu glazbu na odličnom mjestu. Tako da ovom prilikom još jednom spominjemo Kuglanu. Avangardni electro fusion bend The Fogsellers rezerviran je za ovu priliku. Oni u Kuglanu dolaze odraditi koncert, a šibenska publika prije 3 mjeseca imala je čast uživati u njihovom spektakularnom nastupu kada su u scensko-glazbenom igrokazu predstavili svoji debitantski album 'Smooth Simplicity'.

Bendu je ovu odlična prilika da zagrebe po zidovima intimne atmosfere Kuglane i njihovim ne tako čestim klupskim nastupima.

Kada vam tabani već budu dobro uigrani, tada jedna trećina The Fogsellersa, ostaje u glavnoj ulozi jer Mirko Rak predstavlja vlastiti Fickio Monger live set. A kako ćujemo, priča se da sprema pakleni party!

Dobar glas daleko se čuje, ali najbolje da i sami provjerite tako da se pojavite tamo na licu mjesta. Usput pripremite 30 kunića koliko se plaća upad.

[FBevent]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk