Skip to main content
  • 28.04.2014.

Program Attacka u AKC Medika za svibanj

Na prvom partiju 17. svibnja svirat će Inchoon, Funk Guru, Sven Nalis pod okriljem večeri Liquosphere.

Piše: 


Slijedi Lost Theory preparty kojeg organizira Tamna tvar 24.05. Na dva floora slušajte psychodelic trance kojeg sviraju Val Vashar, Acetic, Zoolog, Projekt kapljica, Majah, Val Vashar, Novem.
{youtube}XbvA3VB_QoU{/youtube}

29. svibnja Živa muzika dovodi losanđeleski kvartet Bestial Mouths karakterizira sirova energija i katarzični live nastupi. Predvođen opsjednutim silovitim vokalom Lynette Cerezo, nekakve nezakonite kćeri Siouxsie Sioux i Diamande Galás, bend spaja noise, post-punk i rane industrial utjecaje s modernom elektronikom. Za glazbu prije i poslije koncerta pobrinut će se nova, brutalna DJ inkarnacija Žive muzike Tajga & Tundra. Glazbena okosnica programa je moderna obitelj sačinjena od noisea i mračnog techna.


Kraj mjeseca u Medici (30.05.) rezerviran je za zatvaranje klupske sezone Pistolero breakbeat rasturačine. O detaljima više informacija uskoro.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2