Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Project Vojarna: Boris Brejcha krajem kolovoza u Šibeniku

Petak, 26 Lipanj 2020

Nešto više od dvije godine nakon svog prvog dolaska u Šibenik, za pult bivše vojarne ex Bribirski knezovi, 28. kolovoza u sklopu Projecta Vojarna popet će se trenutno jedan od najpopularnijih svjetskih umjetnika Boris Brejcha.


Boris Brejcha ima mnogo pseudonima; poznat je kao čovjek s Joker maskom za DJ pultom ili kako ga još nazivaju kralj high-tech minimala.Velika zvijezda elektroničke glazbe najveće ovacije doživljava na plesnim podijima Južne Amerike i Europe. Gotovo nema festivala, open air partya ili kluba na ovim teritorijima koji nisu unaprijed rasprodani kada je na line upu Boris.Nakon brojnih izdanja uslijedile su turneje sa preko 15 tisuća posjetitelja počevši od 2016.g. pa do vremena prije koronavirusa. Zanimljivost je što vrti samo vlastitu produkciju, pa su nastupi zbog toga uvijek jedinstveni. Setovi su mu kombinacija techno elemenata, uzbudljivih melodija i trancy zvukova."The future will be Fckng Serious"

Početkom godine
izbacio je svoj prvi studijski album "Space Diver". Nema sumnje da ćemo sve stare i nove trake čuti upravo u Šibeniku. Pogledajte aftermovie kako je to izgledalo 2018.g.Ranoptičje ulaznice su u pretprodaji po 80 kn i to u ograničenom broju, a možete ih kupiti na Adriaticket online ili na fizičkim pretprodajnim mjestima.

FB Event: Project Vojarna Open Air 2020

Ekskluzivno Boris Brejcha: Volim ono što radim i to mi dolazi prirodno iz srca

Project Vojarna: Boris Brejcha krajem kolovoza u Šibeniku