Skip to main content

Promica za zagrijavanje prije islandske senzacije GusGus u Splitu

Apsolutno je sasvim smiješno i restriktivno plesati u samo za to određeno vrijeme na samo za to dezigniranom mjestu.

Piše: 


Čitav svemir pleše – stalno. Pleši i ti na zagrijavanju za dolazak islandske dualne glazbene konstelacije GusGus, koji će 20. srpnja zapaliti splitski bedem Cornaro u organizaciji Collage Eventsa.

Prije GusGus-ova inauguralnog pojavljivanja na splitskim floorovima bacaš se na roof, dapače baš Roof 68, lociran na obali Lazareta 3 u Splitu gdje ćemo 16. srpnja plesati na Collage X ROOF 68 — GusGus Promo with AMPM Live. Kao domaćini večeri stoje momci koji će ujedno nastupiti uz GusGus na glavnome eventu – AM:PM  –  upadajući za promicu u obljubljenom live izdanju ove divne večeri utorka, a pridružuje im se i Klox.

Bio sitni jutarnji sat pred zoru, podnevna žega ili smiraj dana Antonio MIlina i Milan Pivalica kao AM:PM razumiju glazbu s bilo koje strane podneva ili ponoći. Oboje odrasli na splitskim ulicama, shvaćaju glazbu produžetkom sebe, nečim nezaobilaznim, prirodnim metronomom dana. AM:PM duo dolazi iz disparatnih pozadina gdje su različiti glazbeni jezici našli elektroničkog univerzalnog prevoditelja, a Milan i Antonio ovoga puta se vraćaju u reprizi sjajnog uspješnog nastupa s GusGus-om prije dvije godine u Šibeniku, gdje su također otvorili večer i zagrijali ekipu finim deep houseom.

Iza noćnog aliasa glazbe, na dnevnom svjetlu živi Klox kojeg nalaziš i iza sjajnih Simulation podcasta. Detaljni info o glavnom GusGus partiju na bedemu možeš pročitati ovdje, a na promici plešemo od 8 uvečer. Stisni "going" i vidimo se uskoro u/na Roof 68.

Ulaznice za GusGus live po cijeni od 190kn i dalje u prodaji preko ovlaštenih partnera Entrio / Croatia Tickets / Resident Advisor

Ulaznice:
Entrio: https://bit.ly/GusGus-Split
R.A. https://bit.ly/GusGus-Split-RA
C.T.: https://bit.ly/2XC8owt

prodajna mjesta Split_
GHETALDUS – Marmontova 8
GHETALDUS – Trg Braće Radića 10
DANCING BEAR – Dioklecijanova 6

Obavijest i upozorenje da ulaznice ne kupujete preko stranice Viagogo jer nisu naš ovlašteni partner za prodaju ulaznica. Viagogo preprodaje ulaznice i na njih zaračuna razne dodatne troškove što može utrostručiti nominalnu cijenu ulaznice.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop