Skip to main content
  • alt

Promo party Kanegra Beach Festivala

Popularni hrvatski Kanegra Beach Festival održat će se 8. i 9. kolovoza na prekrasnoj plaži Zlatorog u Umagu, a već večeras održava se jedan od promo partyja i to u zagrebačkome Sirupu.

 
U Sirupu vas  za DJ pultom očekuju ponajbolji domaći producenti i DJ-evi kao što su Petar Dundov, Unique, Pete Dux i Arsen Pavešić. Petar Dundov naš je najuspješniji te najpoznatiji producent i DJ s nastupima diljem svijeta te izdanjima i remiksevima na mnogim poznatim labelovima među kojima se posebno ističu Music Man i Cocoon. Dokaz njegove kvalitete su i mnoga DJ imena koja podržavaju te uvrštavaju njegov rad u svoje setove, kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller, Danny Tenaglia i mnogi drugi.
{youtube}9Prt60SN_3o{/youtube}
 
Unique je nova rastuća zvijezda na hrvatskoj elektronskoj sceni koji je svojim jedinstvenim DJ i live nastupima te samoj produkciji u 2012. stekao pažnju mnogih DJ-a i producenata diljem svijeta kao što su Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna, Carlo Lio, Mark Knight, DJ Chus, Sian, Karotte, Slam, Marco Bailey i mnogi drugi.
{youtube}82OYvHXf68k{/youtube}
 
Pete Dux je jedan od istaknutijih zagrebačkih DJ-a novije generacije. Alfa i omega te rezident DJ UES organizacije, Pete Dux i njegov tim uspješno su u proteklih nekoliko godina vratili u Zagreb velike evente elektronske glazbe, prvo na Zagrebački Velesajam, potom u Pogon Jedinstvo. Jeff Mills, Dave Clarke, Alexander Kowalski, Gregor Tresher ili Len Faki samo su neka od imena koja su gostovala na UES manifestacijama, a nastupao je i na mnogim festivalima diljem Lijepe naše.
{youtube}VY_sauzPstE{/youtube}
 
Arsen Pavešić, voditelj je kluba Sirup, na sceni je prisutan preko 10 godina, a njegov rad obilježile su mnoge svirke po klubovima i festivalima diljem Hrvatske, sudjelovanje u organizaciji mnogih festivala u Lijepoj našoj te vođenje vlastite radijske emisije. Dosad je DJ pult dijelio s likovima kao što su Mr C, M.A.N.D.Y., Jimpster, Chris Duckenfield, KiNK & Neville Watson, Levon Vincent, Peace Division, Terry Francis, Billy Nasty, Dino Dvornik i mnogi drugi.  Početak partyja je u 1 sat iza ponoći, a ulaz tijekom cijele noći je 40 kuna.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop