Skip to main content
  • alt

Provedi prosinac u Kameleonu

Otrgnuli smo sve papiriće s kalendara. Ostao je samo onaj poslijednji s ponešto više crveno obojenih dana. 

 
Ufuravamo se polako u božićni ugođaj, sobove, crvene kape, odgađanje kupovanja poklona za najmilije do (naravno) zadnjeg trena kada ćemo u panici kupiti čarape, parfeme, poklon bonove.
 
No za sve solinčane i one koji bi voljeli potegnuti do Solina na neku nezaboravnu noć preporučamo da možda ovoga prosinca onima koje volite umjesto stvari poklonite dobar provod, uzmete ih pod ruku i zaletite se u Day & Night Club Kameleon.

alt

 
6.prosinca, u subotu, s početkom oko jedanestice za pultom će vas dočekati Jakir Brothers na još jednom Diskolomu, klubskoj večeri koja je svoju premijeru doživjela u listopadu.
 
12. prosinac će Kameleoncima, koji su malo više raspoložebni za dernek uz komercijalniju stranu scene, pružiti večer za pamćenje uz stero zabavu, producentski dvojac koji čine Darko Juranović, “D Knock” i DJ Fresh Jay poznatiji i kao Playone. Svoje mixete u posljednje vrijeme sele po velikim hrvatskim gradovima pa će ih tako raspakirati i unutar promijenjivih kameleonskih zidova.
 
Narednog dana Kameleon vas zove na Acilectro noć sa trojcem koji čine Pille, Lushi i Feta ali i britanskim gostom Corriem. Nesuđeni modni dizajner, koji je iz italije skoknuo do Londona i otvorio svoj noći klub “Roma” 1987,  odjednom si je zgrabio mjesto na mapi britanske tech house scene.
{youtube}9Ougb2SUPYI{/youtube}
 
20. prosinca odvija se Voi`sa Sax Sessions na kojem vas u ekstaze na podiju bacaju Kid Va & Duda Dudes feat Ivan Škvorc a kako biste negdje mogli potrošiti sve one kolače koje ste utrpali u sebe u prethodnih nekoliko dana (jer se naravno treba probati barem pola tepsije svega što ispečete da slučajno ne otrujete goste) na Badnjak navratite na Xmass Live na kojem ćete dostojno dočekati božićno jutro s Alexis Cabrerom, MJ Suddanijem i Madezhom.
 
27. si pođite biti u potpunosti omotani u tech house avanturu na Samo Moderno partiju gdje su za vaš melodiozni užitak zaduženi  Pille & Duda Dudes. 
 
Kameleon vam želi fenomenalan prosinac i vidimo se na podiju.
 
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop