Baner

Prva imena ljetne sezone kluba 585 u Bolu na Braču

Nedjelja, 08 Travanj 2018

Svjetske DJ zvijezde Terry Francis i Mahmut Orhan na radost brojnih ljubitelja elektroničke, urbane glazbe nastupit će u Hrvatskoj.


Jedan od najljepših mediteranskih klubova na otvorenom, brački 585, prošle je godine pretvorio Bol u nezaobilaznu party destinaciju na našoj obali. Sezona 2018. počinje 9. srpnja uz Ultra Beach Party kao savršenom završnicom festivala Ultra Europe, a nastavit će ju nastupi vrhunskih svjetskih DJ zvijezda koje predvode Terry Francis i Mahmut Orhan.Mahmut Orhan mladi je turski DJ koji posljednjih godina plijeni sve više pažnje. Njegov hit Feel, nastao u suradnji s pjevačicom Senom Sener, neizostavni je dio repertoara svakog dobrog partyja. Mahmut neumorno radi na novim hitovima koji redovito zauzimaju visoka mjesta na ljestvicama najslušanijih pjesama elektroničke glazbe diljem svijeta. Trenutno se priprema za nastupe u Dubaiju i Abu Dhabiju, a njegov deep house i indie dance zvuk klub 585 će rasplesati 26. srpnja.


House veteran Terry Francis na britanskoj je sceni još od 1987., a u svijetu elektroničke glazbe stekao je legendarni status kao jedan od osnivača Wiggle-a, najpoznatijeg londonskog underground house događaja. Terry je 1997. osvojio nagradu Best New DJ časopisa Muzik, a od tada počinje njegov globalni uspon. Terry je nastupao na najpoznatijim festivalima i klubovima u cijelom svijetu, a u klub 585 dolazi 28. srpnja.585 će s gradom Splitom svakog četvrtka, tijekom cijele ljetne sezone, povezivati poseban party brod koji će isplovljavati sa Zapadne obale, a već na brodu posjetiteljima će DJ najaviti noć za pamćenje koja ih očekuje u klubu. Originalno uređenje i jedinstven smještaj uz svjetski poznatu plažu Zlatni rat, nastupi svjetskih zvijezda elektroničke glazbe te vrhunska produkcija svjetla i zvuka pretvorit će i ovog ljeta klub 585 u spektakularno mjesto stvaranja najljepših uspomena.

Prva imena ljetne sezone kluba 585 u Bolu na Braču