Skip to main content
  • cfsnmask
  • 7.02.2013.

Prvi intergalaktični ples pod krinkom Masken’bassa.

Ovih ste dana mogli uočiti kako su netragom nestali četvorica CFSN DJ-a te da je za njima pokrenuta akcija potrage. Ni nakon što je potraga eskalirala do novina i šire javnosti, još uvijek ih nigdje nema.

Naslovna foto

cfsnmask

Zadnje informacije koje imamo: itch Zadnji put viđen kao žena s bradom u društvu klauna i majmuna! Funk Guru zadnji put viđen s Majom Šuput kako ispija juice u tuđem KvArtu! phillipe zadnji put viđen kako pere noge u bandićevim fontanama! Æon zadnji put viđen između Slavonskog i Bosanskog. Sumnja se na brod. Svemirski!

Što im se zapravo dogodilo?

Prije nekoliko sati primili smo vrlo sumnjivu elektroničku poštu misleć' da je šala, ali šala bome nije bila. Stanovnici saturnovog mjeseca Titana oteli su četvoricu CFSN DJ-a radi supersonične rekonstrukcije, što god to značilo.

Spominju kako smo jedno sirovo i konzervativno društvo, a taj problem uključuje i glazbu koja se masovno konzumira. Kažu da nam žele pomoći.

Naši novopečeni onozemaljski prijatelji ukazuju nam na mnoge nepravilnosti, narušene sociokulturne aspekte i općenito loš stil života kojega primjećuju kod većine naših sugrađana. Boje se da će nas pomanjkanje svijesti o pravim i iskrenim vrijednostima dovesti do samouništenja.

Istraživanja dokazuju da su oni ipak tehnološki, psihički i dimenzionalno superiorniji, a elektronička glazba te prvi RAVE partiji kod njih su uzeli maha prije no što smo mi u prvi rog zapuhali.

Od CFSN DJ-a žele stvorili ambasadore svemirske glazbe i uputili ih nazad na planetu Zemlju, na kojoj će oni svoje znanje prenositi na druge.

{youtube}dUuI7BZfoGU{/youtube}

Što od vas traže i koji su uvjeti povratka?

Kažu da je akcija koju od nas traže svojevrsna peticija i da mole da se ne shvaća kao ucjena. Kažu da moramo prikupiti barem 300 attendinga kako bi CFSN DJ-e poslali nazad.

Pošto smo sigurni da će se taj uvjet vrlo brzo ispoštovati, mole se svi vanzemaljci i vanzemaljke da se 16. veljače pojave na prvom svjetskom Cosmic Discu koji se otvara u Shock Show Industry u Zagrebu. U njemu će se svi dobro osjećati, pošto na tom mjestu nije bitno s koje si planete, kako si obučen i koliko novaca imaš. Kažu da bogatstva krase kuću, a vrline ljude.

maskenbass

Subota, 16/02
CFSN predstavlja: MASKE`N'BASS aka COSMIC DISCO

otvorenje prvog intergalaktičkog plesa ilitiga plesa nad zvijezdama@ Shock Show Industry w. CFSN DJs:

itch aka Spock
phillipe aka Albert
Funk Guru aka Funkurama
Æon aka Kryten

VJ & screen setup by
polygon

Dresscode: svemirki i svemirke (za ljude). Svemirce molimo da skinu ljudske maske!

Svaki svemirac na ulazu dobiva jedan space cookie i jednu plutonovaču, vrsnu svemirsku rakiju staru 2000 svjetlosnih godina.

Svemirce molimo da upadnicu pošteno plate, bez teleportiranja i ostalih smicalica. Cijena ulaznice do ponoći 25kn, 35 nakon.

Prošlogodišnji Masken'bass u KvArtu bio je rasprodan. Kako bi se izbjegle nezgodne situacije i većini osigurao nesmetan ulaz u Shock Show Industry, za subotu (16/02) POSTOJI POPIS!

Molimo šaljite imena i prezimena mailom ili SMS-om! Ako vam je odgovoreno i rezervacija potvrđena, upadnica vas na ulazu čeka. Kontakti su: industry1972@gmail.com ili 0954188388.
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2