Skip to main content
  • 23.03.2022.

Prvi proljetni ples u Boogaloo uz Marinu Karamarko – otkazano

Otkazano zbog tehničkih poteškoća. Boogaloo otvara proljeće 25. ožujka uz mekanije tonove Marine Karamarko te Senne & Sina!

Piše: 

Početak toplijeg razdoblja započet će uz b2b rezidentski duo Sennu i Sina koji su već odavno zapečatili raspored warm up-ova. Njihovi setovi okarakterizirani su minimalizmom, deep houseom i sličnim žanrovima.

Uz rezidente, kao glavni artist večeri nakon dužeg vremena u goste dolazi Marina Karamarko. Jedna je od najpoznatijih DJ-ica i producentica u našoj regiji koja će ubrzo brojati dva desetljeća na sceni. Karijeru osim što je upotpunila izdanjima, osnovala je i label “THANQ” koji vodi s kolegicom Anom Antonovom.

Vrhunac glazbenog putovanja zasigurno su nagrade za “Najboljeg Deep/Tech-House DJ-a” te “Tech-House remiks” od strane Ambasadora. Marina niže nagrade kao od šale pa se tako i njen label našao na vodećem mjestu kao “Breakthrough Label Of The Year” 2015. godine na Beatportu.

FB Event: Marina Karamarko & Senno b2b Sin [25.03.2022.]
 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2