Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Prvi promo party Imperium festivala u Bihaću

Subota, 19 Lipanj 2021

Prvi promo party Imperium festivala održat će se večeras u bihaćkom Kulturnom centru, a pod nazivom Back to the Roots.


Festival se održava 30. i 31. srpnja na novoj lokaciji u Bihaću o čemu više pišemo uskoro, a sada doznajte više o večerašnjem plesu.

Za pultom u KC Bihać su Toni Juranović, Inis, D.F.K, HerrerInis Bahić
, godine 2001. osniva sa svojim drugarima iz susjedstva muzičku organizacijju Soundkeepers, koja do danas organizira mnoštvo događaja sa predznakom na elektroničku glazbu. Utemeljitelj Imperium festivala, koji ujedno i sa svojom organizacijom Soundkeepers već dugi niz godina uspješno djeluje na elektroničkoj sceni susjedne nam Bosne, a i šire.TONI JURANOVIĆ

Toni Juranović rođeni je Makaran, s preko 2 desetljeća iskustva u prstima. Ne voli stilske ograde i vjeruje u slobodu glazbe da kliže među žanrovima. Ako si ga ikada susreo live i popričao s njime koji časak znaš i da je strastveni kolekcionar i arheolog glazbe pa ćeš u setovima nerijetko uhvatiti i davno zaboravljene stvari koje pažljivo čuva. Trenutno je rezident nekoliko vrhunskih domaćih klubova te stalan gost domaćih i stranih festivala, a s police ga gleda i nagrada “Ambasador” iz 2016. za najboljeg klupskog rezidenta.