Skip to main content
  • alt
  • 28.11.2014.

Pulska Seasplash platforma #8

Zadnjih 7 godina Pula u blagdansko i prednovogodišnje vrijeme može uživati u sjajnoj glazbi i manifestacijama Seasplash platforme.

 
Prvih pet godina svog djetinjstva Seasplash platforma je odrastala na Danteovom trgu a posljednje dvije skućila se na Karolini podno Arene. Ove godine program će trajati od 13. prosinca pa sve do Stare Godine, 31. prosinca.
 
Što li to platforma radi? Seasplash platforma ne crpi naftu kao pogonsko gorivo već služi kao pokretačka energija iza nekoliko (sub)kulturnih stilova i aktivno se uključuje u njihovu promociju realizirajući ambiciozne projekte kroz međusobnu suradnju, koje tada jednom godišnje sakupi i prezentira nemirnim pulskim duhovima. 

alt

 
Iako su inicijalne godine ugošćivale pulske jahače glazbenog vala, zadnjih nekoliko godina u ovaj lijevak su se počeli slijevati i renomirani umjetnici iz čitave zemlje i svijeta. Još detalja će uslijediti uskoro, ali raspored koji zasada imamo u rukama je ovaj:
 
13.12. – WANTED CONTEST & DJ RADIONICA @ Ciscuttijeva ulica 
24.12. – SHOWCASE @ Titov park 
26.12. – PUNK ROCK KONCERT @ SC Pattinaggio 
29.12. – CUBE CONTEST @ SC Pattinaggio 
31.12. – SLURP!, SEASPLASH & MARSROOM NYE party @ Kaštel
 
Dok ne dobijemo novi info ostavljamo vas s videom prethodne godine autora Nina i Maria Fanuka. Uživajte i možda se vidimo u Puli!
{youtube}GHKvuI2poE8{/youtube}
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop