Razotkrivamo Imperium - novi splitski klub

Ponedjeljak, 14 Studeni 2011

Otvorenje ovog ekskluzivnog prostora koji se usidrio u splitskoj gradskoj luci nasuprot palače cara Dioklecijana po kojem je i nazvan iščekuje se već duže vrijeme što zbog prekrasnog interijera što zbog noviteta koje će donijeti gradu Splitu. Osim carskim imenom i izgledom Imperium će zavladati i svojom glazbenom te gastro ponudom.


Klub je namijenjem različitoj potražnji od potrebe za poslovnim ručkom ili intimnom večerom, degustacije kave ili kolača do mogućnosti da navečer ostanete zaplesati u istom ambijentu uz glazbu uživo ili DJ gosta.  Kvalitetni domaći autori, glazba uživo, klape, evergreen hitovi, disco glazba, moderni electro-house, RnB, latino samo su dio raznolike glazbene ponude.

Program najavljuje višestruko nagrađivana Ana Rucner svojom koncertnom izvedbom na samom otvorenju objekta 24. studenog. Business party srijedom prigoda su za opuštanje nakon posla i druženja radnih ljudi, dok će petkom i subotom cjelonoćni program upotpunjavati nastupi bendova uživo i DJ-a s live performansima saksofonista, violinista ili vokalnih pjevačica.

Na rasporedu nedjeljom su evergreen hitovi i plesnjaci koji nas vraćaju u doba nekadašnjeg plesnog restorana Emona, koji je okupljao stare Splićane na tada popularnim plesnjacima i balovima.

Imperium se može podičiti i gastro kvalitetom u kojoj će sukladno podneblju prevladavati svježa mediteranska kuhinja i umijeće chefa Nikše Bobana, profesora suvremene gastronomije u privatnoj školi Valner koji je do sada radio u hotelima Park Split, Elaphusa Bol te Le Meridien Lav. Jadranska riba i školjke, svježe začinske trave, vrhunsko maslinovo ulje, sezonsko povrće i namirnice s područja Dalmacije dominirat će Imperiovim menijem.

{gallery}/2011/11/14_imperium-split{/gallery}
 

Razotkrivamo Imperium - novi splitski klub