Baner
alt

Rebolledo u petak 19.05. u Beogradu

Srijeda, 17 Svibanj 2017

Možda bi najbolji opis onoga što nas očekuje 19. svibnja od 23h u beogradskom KC Gradu bila jedna rečenica iz intervjua sa Mauriciom Rebolledom: “Mnogo volim utjecaje muzike iz kraja u kojem sam odrastao (Veracruz u Meksiku), It's happy, it's repetitive and it can be deep".


Upravo to i očekujemo od umjetnika koji stvara u okviru raznih projekata kao što su Pachanga Boys, Hippie Dance, TOPAZdelux ili Mayan Warrior. Od debi albuma Super Vato iz 2011. godine (Cómeme) pa sve do posljednjeg regularnog Mondo Alterado iz 2016. Rebolledo je isporučivao nevjerojatnu kombinaciju psihodelije, world music-a i vrhunske underground plesne muzike. Lista veoma bliskih suradnika govori o kakvom kalibru se radi: Superpitcher, Matias Aguayo, Red Axes ili Maceo Plex.


Stalna suradnja sa etiketom Kompakt mu između ostalog donosi i jedan od top 10 mixeva 2014. godine za Resident Advisor pod nazivom Momento Drive. Upravo oko gostovanja u Beogradu se očekuje njegovo novo izdanje i to remixa pod nazivom Mondo Re Alterado. Priča o Rebolledu ide dotle da ga je magazin Forbes uvrstio među 50 najutjecajnijih kreativaca iz Meksika. Najbolji mogući uvod u nastup gringa iz Veracruz-a napravit će Ewox i Kristijan Molnar.


Pretprodaja ograničenog broja karata za ovaj intimni spektakl sa prijateljima iznosi 650 rsd, dok će na sam dan nastupa iznositi 800 rsd.

Rebolledo u petak 19.05. u Beogradu