Skip to main content
  • 16.05.2018.

Recoil i Tom Spock oživljavaju MNO Events

MNO Events postoji dvanaest godina u sklopu organizacije "Temptation" i bio je osmišljen kao program koji je promovirao tvrđi techno zvuk.

Piše: 


U to vrijeme odrađeno je nekoliko serijala sa imenima Dejan Miličević, Preach, Veztax, Ogi, Ben Long. Na jesen 2018. planiraju ponovno oživljavanje ciklusa partya, a ove subote organiziraju Moondance festival promo party Road2Moondance u klubu Oxygene na koji stiže Pero-Fullhouse aka Skeptik.

Organizaciju i rezidenciju evenata podupiru Recoil i Tom Spock, a smisao je promocija elektroničke glazbe i to uglavnom techno zvuka. Kako je sada potvrđeno, ići će i radio emisija (Radio Underground) koja je nekada bila emitirana na Radio Vukovaru, a ideja je promovirati mlada talentirana imena koja pokušavaju održati scenu budnom u smislu organizacije raznih događanja koja žele približiti publici.

Također ističu kako žele raditi razne tribine. Igor (Recoil) i Tomislav (Tom Spock) su već dvadeset godina u ovoj glazbi što u publici što za dj pultom i smatraju da sa svojim iskustvom i poznavanjem glazbe mogu ponuditi puno ovoj sceni.

Detalji eventa!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2