Skip to main content

Redfoo i Kungs tresu zidine kluba kulture Revelin

Prvi kamen onoga što Dubrovčani i Dubrovkinje danas nazivaju klubom kulture i osobnim glazbenim hramom ponosne Republike postavljen je 30. prosinca 1538., a 13 godina kasnije već je prkosno frkala brk Turcima.

Piše: 


Danas u Revelinu nema prkosa, samo ljubav i glazba unutra kamenih zidova i jedna misija povezivanja. Pa kada 13. kolovoza strujni krugovi nemirno zaječe na stage stupa Stefan Kendal Gordy, tvojoj unutarnjoj duhovnoj party životinji poznatiji kao Redfoo, aka tip koji je 2006. osnovao pomaknuti opskurno dobri ujak/nećak duo bez dlake na jeziku, ali zato s podosta divljim dlakama posvuda –  LMFAO, koji se razdvaja da bi krenuo u solo vode 2013.

Nomenklaturnog akronima za "Laughing My Fucking Ass Off" sasvim su fino uhvatili svoju misiju da sebe i svijet oko sebe ne shvaćaju preozbiljno i vjeruju u svoju duhovnu misiju da su na planet postavljeni da bi te zabavili. iza tigrastih tangi Redfoo je američki pjevač, plesač, DJ i rapper koji je s kolegom postigao globalni uspjeh jednom od najpuštanijih pjesama kolektivnih radio valova planeta – „Party Rock Anthem".
{youtube}KQ6zr6kCPj8{/youtube}

Ono što zasigurno nisi znao jest daje ovaj tip sa zavidnim afrom i najmlađi sin osnivača Motown Record Corporationa, Berryja Gordyja JR.-a, a sasvim nasumični podatak jest i da je sada 43-godišnjak išao u srednju s will.i.am-om, koji posljedično služi kao veza koja ga upoznaje s Vlasikom Interscopea Jimmyjem Lovineom i prvi album Party Rock ispada 7. srpnja 2009. Još nekoliko divljih podataka kaže da kako je Redfoo prilično sportski nastrojen te se 2013. čak pokušao kvalificirati na US Open , a ima i svoju liniju Party Rock odjeće. Pa idi pa vidi, pa pleši i uhvati si upade ovdje.
{youtube}CdLhdrNgGu4{/youtube}

Dva dana nakon što party Rock kralj protrese svoje Revelin pod paskom eklektično električnog DANCElectricPHILIPE-a koji čuva srce Revelina stiže i Kungs čiji alias skriva Valentina Brunela. 15. kolovoza vozi dalje svoje kolo mlade karijere nakon proboja golemim hitom "This Girl" 2016. 21-godišnjak s juga Francuske bio je glasni klinac kojem su roditelji za peti rođendan poklonili džembe. Desetljeće i pol kasnije sada udara po svjetskim pozornicama uz  Davida Guettu i The Chainsmokers. Francuski Grammyji nedavno su ga nagradili kipićem za najbolji dance/elektronički album godine, a 2017. je prvi puta oderao i Coachellom. Posjednje veliko Kungsovo izdanje traka je "More Mess" s Britancem Ollyjem Mursom i belgijskim rapperom Coleyem. Gdje žive karte? Eto baš ovdje.
{youtube}2Y6Nne8RvaA{/youtube}

Pa dobro nam došao u jednu od najljepših i najneobičnijih svjetskih plesnih lokacija. Kultura je ona koja spaja i svi su dobrodošli!

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web