Skip to main content
  • 6.01.2016.

Retro povratci i deep house na dah!

Ponešto otežao s neobjašnjivo tijesnijom odjećom i mutnim mamurlukom od blagdanskih stolova i šankova žmirkaš na još jednoj grbi tjedan.

 
Što se tjedana tiče neki su grbaviji, a neki su prekrasni pasijans dana koji su samo tvoji. Ovoga petka ćeš se tako probuditi na kraju jednog postslavljeničkog tjedna, a znaš što onda nastupa. Onaj neobični osjećaj praznine kada je francuska samo daleko sjećanje, odmotao si sve darove i shvatio da su novogodišnje odluke već više manje prekršene.
 
I tu upadamo mi. Obuci nešto šljokavo, pridruži se groznici vikenda, kanaiziraj svog unutarnjeg Travoltu i zanjiši se za pročišćenje i vraćanje na kolosjeke realnosti bez lampica, kamiona kolača i kadica i kanti odojka i janjetine. Na poljane starog, dobrog i provjerenog u disCLOteque večeri vodi te iznova DJ Roko i ideš u studio i to onaj sasvim specifičan imena 54.

 
Nakon toga ideš kući, bacaš se potrbuške na postelju i hvataš koji z. Volimo svoje plesače odmorne i čile. Budiš se, protežeš, liješ u sebe koji krčag crnog zlata i shvaćaš da nije bilo dovoljno. Katarze stižu u fazama i u nogama ima još ritma. Stisne li te klaustrofobija ove emocije poput hlača u koje si se pokušao ugurati poslije Božića protresi je na mjestu gdje duge noći počinju. CLO bar te zove na novu CLOstrophobiju koja služi kao protuteža spleenu koji nužno prati siječanj. Nasuprot imenu ona otvara, oslobađa i pročišćava povlačenjem duboko duboko u deep house, a za kormilom je kao i svake subote i petka nitko drugi do DJ Roko.

 
I tako u gradu u kojem plešeš još prije no što sigurno možeš stajati na nogama, u gradu u kojem je glazba dio tebe koji kao da raste na koži otresi sve sa unutrašnjosti na podiju CLO bara. Život je dug i lijep, pred tobom se prostire čitava jedna godina da živiš, voliš, radiš i plešeš pa započni kako spada. Samo ljubav!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2