Skip to main content
  • 2.07.2018.

Revelin gori! Velike svjetske DJ zvijezde pristižu iz dana u dan

Zemljopisni smještaj Dubrovnika kroz povijest mu je nosio uspješnicu treće najznačajnije pomorsko-trgovačke luke. Kasnije kako je vrijeme odmicalo arhitektonska i umjetnička bogatstva, slikoviti položaj i ljepota mediteranskog krajolika zamjenila je nova vodeća sila koja u ovaj grad dovodi sve željne dobrog provoda, glazba!

Piše: 

Grad koji godišnje 'okupa' više od 2000 sunčanih sati, za sve one gladne plesa i dobre glazbe nastanjenih na nepravilne stranice plesnog podija podno kamene tvrđave, tokom cijelog tjedna nudi poslastice u vidu gostovanja velikih svjetskih DJ imena.

Klub Revelin ima jedno samo jedno pravilo, dođi, vidi, osjeti i pleši do mile volje. Kroz ples se krećemo i zabavljamo, odličan je kao mehanizam opuštanja i istančan kao umjetnički izražaj. U plesu su na najljepši mogući način izbalansirane fizička i psihička dobrobit.

Kada je sljedeći ples u klubu, koluta ti pitanje mislima? Nekada ti ispada iz usta ona izjava – "jedan k'o nijedan" pa eto nas u prilici da ti damo teži zadatak. Dva plesa u prvom srpanjskom tjednu u Revelinu. Prihaćaš li izazov?

Drito u sridu gađa te svojim popularnim hitovima britanska dualna forma CamelPhat. Moraš biti zatočen u špilji ili potpuno odštekan od svijeta na žici da ne znaš tko i što su CamelPhat. Dvojac je izdominirao dance scenom u proteklih 12 mjeseci, zaradili su tri broja 1 na ljestvicama Beatporta. Najveći uspjeh svakako im je hit 'Cola' koji je čak bio nominirana i za Grammy nagradu.

Njihov posjet Revelinu događa se u srijedu 4. srpnja, a više o event saznaš OVDJE.

Predaha nema, jer već dva dana kasnije eto ti još jedne zvijezde u Dubrovniku. Ovoga puta radi se o Mahmutu Orhanu. DJ i producent čija glazba je ukusna mješavina soulful deep house-a, groovy indie dance-a i egzotičnih zvukova iz rodne Turske.

Milijuni slušatelja diljem svijeta navukli se na zvuk violine u njegovom najvećem hit 'Feel'. Preko 100 milijuna klikova na YouTube platformi i pozicija na Top 10 Shazamove liste najpopularnijih pjesama osigurali su mu ugovor sa Ultra Records. Možemo ti bar nakratko vratiti vrijeme pa pročitaš prošlogodišnji intervju koji je Klubska odradila sa ovim mladim gospodinom.

Hrvati možda jesu u ovo modernije doba ludi za turskim sapunicama, ali također su ludi i za ovom mladom zvijedom. Kako znamo? Dođi i uvjeri se sam/a i pripremi gradivo na eventu OVDJE.

A nikako ne zaboravi da smo presjekli Revelin na proste faktore i izvukli ono najprimamljivije iz ljetnog programa da se tvoji prstići ne moraju previše umarati i da tvoje oko ulovi sve na jednom mjestu. Cya :).
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2