Skip to main content
  • 7.05.2016.

Revelin otvara ljetnu sezonu uz njemačkog gosta!

Grad opasan zidinama, podno kojih su svoje priče, peripetije i inspiracije tražili mnogi hrvatski umjetnici i književnici, otvara jedno dugo beskonačno ljeto na samom jugu Hrvatske.

 
Pod paskom kamenja iz dubrovačkih zidina odvijale su se priče i povijesti, osobne pobjede i porazi, politička diplomacija, zavidna pomorska trgovina i niknula je Dubrovačka Republika kao jedina koja se Mletačkoj mogla smijati u lice s aševima u rukavu.

 
No sada je as onaj glazbeni. Na oštrici ovog bogatog morskog hrvatskog juga smjestio se tako i jedan klub, Revelin, koji je svom nazivu pridodao i epitet "kulturni". Kultura je način život koji cvate kao zajednički nazivnik koji spaja sve ono što voliš i što postojanje čini ljepšim. Kultura je ono što izraste na hranjivoj podlozi truda, ponosno se uzdižući iznad osnovnih nagona koji te povezuju s atavističkim impulsima predaka. 
 
U prekrasnoj petlji punog kruga, jedna od ovih kultura vraća te nazad na ishodište esencijalne primalne potrebe za plesom pa tako i kulturni klub Revelin 3. i 4. lipnja oko jedanaestice zvučnicima pozdravlja predgrađe ljetnih noći na flooru. 

 
Sve gospe i gospari pozvani su pod isti krov gdje 3. lipnja, slavimo skok prema vrhu DJ Magove top liste najboljih svjetskih klubova. U znak dobre volje i posvećenosti misiji plesnih egzorcizama upad za sve domaće je u potpunosti samo za cijenu dobre volje i želje, a u goste za pult stiže mladi dvadesetogodišnjak koji domom zove njemačko tlo, Seizo. Seizo je prema sebi okrenuo uho globalne scene prvim velikim hitom "Oh Baby" koji je skliznuo s renomiranog van Buurenovog Armada Musica, a kada mladenački entuzijazam dobije priliku ostalo je povijest.

 
Vatre domaćeg tabora drže upaljenima DANCElectricPHILIPE, Audiometric, Speed i dizajner Phiber Optic, a svoje meso ćeš ujedno kroz prostor kretati kroz tijelesa prekrasnih hostesa i vještih plesačica s akorobatskom pozadinom u CV-u.
 
 
Nikada nije tako lijepo kao kada iz prvoga reda gledaš kako započinje nešto lijepo, stojiš na krmi novih početaka i svi putevi su otvoreni i svježi. Sretno vam bilo prekrasno, neumorno i glasno dubrovačko ljeto 2016.!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2