Skip to main content
  • 3.03.2016.

Rezident Revelina i Beograđanka na flooru Tabooa!

Svi bismo voljeli da jednoga dana stopala koračaju ulicom koja nosi naše ime, da se trud, ljubavi i vještine zapamte i cijene. Grgur, onaj Ninski, je upravo to i dobio i baš tamo te noge nose spontano pomisliš li na vikend.

 
Sada, na krmi četvrtka, počinješ već osjećati onaj nemir koji se penje uz kralježnicu i tjera te da se meškoljiš ponad knjige ili tipkovnice jer se u tetivama sapelo mnogo toga što moraš proplesati na mračnom podiju. Potreba za katarzom i otpuštanjem napetosti na potpornju primalnog poriva za plesom nalazi svoj ventil na podiju Tabooa.

 
Prvi egzorcizam stresa i očekivanja čeka nas u petak, 4. ožujka. Sada već uhodani novi menagement pleše na leđima elektroničkog zmaja i osvaja brdo najboljih aftera za sve one kojima zora znači samo još jedno piće i još jedna stvar iz zvučnika. Stalnom rezidentu Full Ferryju pridružuje se DANCElectricPHILIPE. 
 
 
Klinac koji je dane proveo na makarskoj obali danas je muškarac koji čvrsto drži rezidentsku palicu Culture Cluba Revelin i sjedi za obiteljskim stolovima labela kao što su Diverse Rec., Forward Thinking Rec. i 303 Lovers. U Dance Electric projekt sabio se san organizacije, promocije i produkcije ektroničkih oblizeka koji šeću susjedstvom dubokog i intenzivog housea, no Philipe nema ništa protiv da ubaci i koje fino techno iznenađenje.
 
 
Zatim odlaziš kući nakon opcionalnog bureka za doručak, pokrivaš se preko glave, hvataš koju rundu REM-a jer ćeš trebati energije za subotnju noć. Čvrste muške šake beata zamijenit će nježniji, ali jednako jaki, ženski prsti  mlade beograđake imena Dea Magna. 
 
 
 
U svijet glazbe ušla je crno-bijelim klavirskim tipkama osnovne i srednje glazbene škole da bi uskoro elektroničko preuzelo primat i postavilo ju za strujom nabijene mašine. Andrea Dea Jovanović tako je postala Dea Magna aludirajući na rimske velike božice. No to što Dea vlada srcima na podiju kolateralna je posljedica želje da ovlada samo jednim, technom. Kako sve bake koje drže do sebe znaju, mladost je lijepa sama po sebi, a još kada je uparena s ambicijom i trudom postaje toliko ljepša.
 
Čekamo te kada se kazaljke poklope i pogledaju prema noćnom nebu u ponoć. Do jedinice upadaš potpuno i apsolutno free a nakon ubacuješ trideset dlakavih kuna. Dođi, pleši, voli. Na podiju je sve moguće i ni jedno ludo sjećanje nije započelo s "Ostao sam doma i napravio čaj…"!
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk